Χωρίς… πάγκο για στόπερ και χαφ

Χωρίς… πάγκο για στόπερ και χαφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 18αδα του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει… σημαντικές απουσίες. Η τελευταία του Γαλανόπουλου, φέρνει τον Ισπανό προπονητή στο σημείο να μην έχει λύση πίσω από την 3αδα των Σιμόες – Γιόχανσον – Αϊντάρεβιτς που πιθανότατα θα είναι βασικοί στο κέντρο.

Κάτι που συμβαίνει πάντως και με τις θέσεις των στόπερ, μιας και ο Μανόλο εκτός των Βράνιες-Λαμπρόπουλου δεν έχει άλλο καθαρόαιμο στόπερ για τον πάγκο αφού ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι 100% έτοιμος και ο Κολοβέτσιος είναι τιμωρημένος. Και εκεί αν παραστεί ανάγκη ο Χιμένεθ θα επιστρατεύσει τον Γιόχανσον, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στα στόπερ, ενώ πάντα… παίζει και η μετατόπιση του Μάνταλου στον άξονα (παίζει τελευταία αριστερά στην επίθεση).

Επίσης, στον πάγκο εκτός του ότι δεν υπάρχουν λύσεις για στόπερ και χαφ, υπάρχει ένας ακραίος (Βινίσιους), ένα πορτιέρο (Ανέστης) και από εκεί και πέρα μόνο… επιθετικογενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X