Φτερά για… όλα τα γούστα – Ολοι μέσα για το ντέρμπι

Φτερά για… όλα τα γούστα – Ολοι μέσα για το ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατίτο επέστρεψε, μετά από καιρό. Έτσι προστίθεται στις λύσεις για τα εξτρέμ του 4-2-3-1 ή 4-3-3 του Μανόλο Χιμένεθ, ειδικά ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ρόναλντ Βάργκας και τον Τάσο Μπακασέτα, προσφέρουν 5 λύσεις για δύο θέσεις. Λύσεις που δεν έχει άλλη ομάδα, ενώ πίσω… περιμένει και ο πάντα έτοιμος «με το μαχαίρι στα δόντια» Χρήστος Αραβίδης.

Από τους 5 που μπορούν να παίξουν στα άκρα, ο Μάνταλος υπολογίζεται και για τον άξονα (έχει κάνει τη διαφορά παίζοντας αριστερά, όπως παραδέχεται και ο ίδιος) σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Αϊντάρεβιτς, αν και στα ντέρμπι… ταιριάζει ο Σουηδός με τους Σιμόες-Γιόχανσον μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η ουσία είναι ότι καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν προσφέρει στον προπονητή της, τέτοιου επιπέδου λύσεις, με πολυδιάστατες δυνατότητες και… παίκτες έτοιμους να μπουν να κρίνουν ένα παιχνίδι με μία κίνηση τους, είτε για να «φτιάξουν» φάση, είτε να τελειώσουν.

Για αυτό και η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ είναι το φαβορί την Κυριακή και η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Super League, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος τώρα, τον Σέρχιο Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X