Είμαστε εδώ, δίπλα σας, και θέλουμε τη νίκη!

Δεν υπάρχει τεχνική δυσκολία και έτσι η ΚΑΕ ΑΕΚ πως μπορεί να φτιάξει κανονικά κλειστό γήπεδο στο τένις του ΟΑΚΑ, καθώς έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους ειδικούς, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταύρος Δουβής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Δουβής:

Για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ: «Ήταν μία καλή μέρα για το μπάσκετ, αφού 14 από τους 15 ψήφισαν τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για πρόεδρο. Ελπίζω να υπάρχει μία ομοφωνία σε όλους τους τομείς για το καλό του αθλήματος. Αυτό πρέπει να γίνει στόχος».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να δούμε καλύτερο πρωτάθλημα: «Πολλά πρέπει να γίνουν. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί παρά τις δυσκολίες να γίνει ακόμη καλύτερο. Το βασικό μας θέμα είναι το οικονομικό. Υπάρχουν πολλές προσπάθειες που γίνονται σε όλη την περιφέρεια. Είναι γνωστές οι ομάδες που πρωταγωνιστούν. Πρέπει να βελτιωθούν τα οικονομικά για να μπορέσουν οι ομάδες που θα ανέβουν να αποκτήσουν ένα οικονομικό υπόβαθρο, για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις και τα ρόστερ τους. Στοχεύουμε, βέβαια, στην τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και στον βασικό χορηγό του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Πέρα από άλλες μικρότερες χορηγίες».

Για το 14-1 στην ψηφοφορία του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ: «Αυτό δίνει ελπίδες. Όλοι έχουν να κερδίσουν. Μικροί και μεγάλοι. Αν καταφέρει ο Σύνδεσμος και ενώσει όλες τις δυνάμεις σε κοινή προσπάθεια, θα είναι ο μεγαλύτερος στόχος και θα πάει το μπάσκετ ακόμη ψηλότερα».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Ακριβώς 2,5 χρόνια έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος. Όταν η ΑΕΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και μαζεύει 10.000 κόσμο στο γήπεδο είναι κατόρθωμα για αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Από το 2014 μέχρι σήμερα που έπαιξε με αυτές τις ομάδες, μαζεύει πάντοτε πολύ κόσμο. Ακόμη και κόντρα στις ομάδες της περιφέρειας. Αυτό οφείλεται στον Μάκη Αγγελόπουλο».

Για την ΑΕΚ: «Δεν γίνεται μετά από χρόνια που ταλαιπωρήθηκε η ΑΕΚ στις χαμηλές κατηγορίες, να πάει κατευθείαν για πρωτάθλημα και Final Four. Θέλει χρόνο και υπομονή. Κάθε χρόνο είμαστε καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένει ο ΑΕΚτζής για να πάει η ομάδα μπροστά. Η καλή διαχείριση και προγραμματισμός φέρνουν επιτυχίες».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Πρέπει η ΑΕΚ να βρει ένα γήπεδο να το κάνει δικό της και να μπορούν να δουλέψουν τα παιδιά των ακαδημιών της. Ο χώρος του τένις είναι μία απίστευτα όμορφη εγκατάσταση και δεν υπάρχει αλλού. Είναι κρίμα να βλέπεις κάποια από αυτά τα “κοσμήματα” και να μην έχουν αθλητές. Όλοι ξέρουμε ότι στα γήπεδα του τένις, έχει να γίνει ένα μεγάλο τουρνουά από το 2007. Η ΑΕΚ έχει στόχο να προσεγγίσει νέα παιδιά και αθλητές. Με τον Σπύρο Ζανιά είμαστε φίλοι και γνωστοί. Έχει μία άποψη λόγω επαγγέλματος, που είναι πολιτικός μηχανικός. Έχουν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ και άλλοι συνάδελφοι του κυρίου Ζανιά και έχουν δώσει άλλη γνωμάτευση. Ότι μπορεί να γίνει γήπεδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα να διοργανώσουν ένα μεγάλο τουρνουά τένις στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο καινούριο γήπεδο που θα φτιάξει η ΑΕΚ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανοικτό το γήπεδο. Τα καλύτερα τουρνουά γίνονται σε κλειστό στο τένις. Μπορεί να γίνει το καλοκαίρι ένα μεγάλο τουρνουά. Πρώτος στόχος και προσπάθεια της ΑΕΚ είναι το γήπεδο του τένις στο ΟΑΚΑ».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ένωση για να… εκτοπίσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτοί πρέπει να υπάρχουν και να είναι δυνατοί όπως είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δρουν στον χώρο που λέγεται διοίκηση της ΑΕΚ και μπορεί να κάνουν μία ομάδα να ανταγωνιστεί τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά, το ίδιο θέλω να κάνουν και ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, αλλά και ομάδες από την περιφέρεια. Γιατί έτσι θα πάει το μπάσκετ μπροστά».

Για το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας και τα παράπονα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε καλούς διαιτητές. Δεν ξέρω αν έχουμε τους καλύτερους στην Ευρώπη, όμως η Ελλάδα έχει βγάλει μεγάλους διαιτητές όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Στο μπάσκετ πάντα έβγαζε μεγάλους διαιτητές. Αλλά, πάντα υπήρχαν πάνω και κάτω. Υπάρχουν καλοί διαιτητές και πολλοί νέοι. Στο κυριακάτικο ντέρμπι έγιναν λάθη, που δυστυχώς κόστισαν μία νίκη στην ΑΕΚ και θα έκανε καλό στο άθλημα. Δεν είναι ότι θα γινόταν τεράστια η ΑΕΚ αν νικούσε, αλλά όποιος προσπαθεί πρέπει να ανταμείβεται. Νομίζω ότι ΑΕΚ δικαιούταν τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X