Η υποκρισία με την παραπομπή Διαμαντή και η ΑΕΚ που πρέπει να δράσει

Η υποκρισία με την παραπομπή Διαμαντή και η ΑΕΚ που πρέπει να δράσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοροϊδία χωρίς προηγούμενο από την ΕΟΚ και όλους τους τραγέλαφους του ελληνικού μπάσκετ. Ο παρατηρητής διαιτησίας Μουζάκης παραπέμπει τον διαιτητή Διαμαντή, αυτόν για τον οποίο φωνάζει η ΑΕΚ και του καταλογίζει πολλά λάθος σφυρίγματα σε κρίσιμες φάσεις που ΕΚΡΙΝΑΝ πέρα από κάθε αμφιβολία το αποτέλεσμα, αλλά η καραμέλα που μασιέται πλέον είναι ότι ο Διαμαντής παραπέμπεται για λάθη συνολικά στο παιχνίδι και όχι εναντίον της ΑΕΚ!!! Μας λένε μάλιστα με στόμφο ότι δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα!!!

Αφού λοιπόν  δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, γιατί η παραπομπή; Οι Αναστόπουλος, Πουρσανίδης, οι δύο άλλοι διαιτητές του ντέρμπι είχαν μόνο σωστά σφυρίγματα; Όχι βέβαια. Εκαναν και αυτοί λάθη. Και υπέρ της ΑΕΚ και υπέρ του Παναθηναϊκού. Ανθρωποι είναι, σε αγώνες μάλιστα με τέτοια ένταση τα λάθη είναι πιθανά. Ισως πολύ πιθανά. Πάντα γίνονται λάθη και θα εξακολουθήσουν.

Ο Διαμαντής δεν έκανε απλώς λάθη. Εσφαξε την ΑΕΚ χωρίς αναισθητικό. Εργαλείο από τα λίγα.

Αν μπορούσε θα σφύριζε με πράσινη φανέλα. Ο Τσαγκρώνης, το απολίθωμα Γενικός γραμματέας που διοικεί την ΕΟΚ με τον Βασιλακόπουλο, ξέρει πολύ καλά τον Διαμαντή. Δικό του πουλέν είναι από την Πάτρα

Η ΑΕΚ φωνάζει αν και εδώ που τα λέμε, μόνο το enwsi.gr φωνάζει εδώ και 24 ώρες. Όχι για να δικαιολογήσουμε την ήττα, αλλά για να αναδείξουμε πως μία ομάδα στερήθηκε αυτό που δικαιούταν. Καθαρές φάσεις που αν ήταν υπέρ των πράσινων μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τις έπαιρνε.

Ο Διαμαντής ενήργησε ξεκάθαρα με δόλο. Και οι Αναστόπουλος, Πουρσανίδης τον κάλυψαν στα αποδυτήρια, μπροστά στα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ερχεται λοιπόν ο Μουζάκης, τελείως υποκριτικά για να ηρεμήσει την ΑΕΚ και παραπέμπει τον Διαμαντή. Δε θα οριστεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θα επιστρέψει στα πλέι οφ όπου για να μην προκαλέσουν την ΑΕΚ δε θα τον ορίσουν σε αγώνα της. Σιγά τα αυγά. Παράλληλα δε μιλάει για αλλοίωση ώστε να μην κακοκαρδίσει τον Παναθηναϊκό. Να τα έχει καλά με το αφεντικό, να μη χαλάσει το κέφι του Τσαγκρώνη και του Βασιλακόπουλου.

Η ΚΑΕ, πέρα από κάποιες διαρροές δεν έβγαλε ανακοίνωση. Δικαίωμα της, δε θα υποδείξουμε πως θα πορευτούν. Ηρθε όμως η ώρα ο Αγγελόπουλος να πάρει αποφάσεις. Να σταματήσει να συνεργάζεται με όσους δε μπορούν να προσφέρουν αυτά που λένε. Αυτούς που λένε ότι ελέγχουν τα πάντα, αυτούς που κανονίζουν αλλά στην πραγματικότητα κοροϊδεύουν και μιλούν εξ’ ονόματος της ΑΕΚ και την ίδια στιγμή να είναι παντελώς αναξιόπιστοι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X