Τι μπάσκετ θέλετε τελικά;

Τι μπάσκετ θέλετε τελικά;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλοι τους αναφέρουν ως «αιώνιους», άλλοι λένε «αυτοί είναι το ελληνικό μπάσκετ», άλλοι τους χαρακτηρίζουν «επενδυτές». Μπορεί και να ισχύουν όλα τα παραπάνω, μπορεί και όχι. Ανάλογα με την οπτική, την ματιά του καθενός προς τα πράγματα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που «παλεύουν» τα τελευταία (πάρα πολλά) χρόνια για τους εγχώριους τίτλους και με μεγάλες επιτυχίες και σε διεθνές επίπεδο. Η ΑΕΚ έπεσε στα τάρταρα, έφτασε να παίζει μπαράζ για να ανέβει στην Α2 και τελικά από την Β’ εθνική με μεγάλο αγώνα επέστρεψε στην Α1.

Αν δεν ήταν ο Μάκης Αγγελόπουλος θα είχε ξαναπέσει. Δεδομένα. Από το 2014 μέχρι τις μέρες μας, ο Αγγελόπουλος πληρώνει, επενδύει, φτιάχνει πλάνα, κάνει σχέδια, κόντρα σε όλους και όλα. Κυριολεκτικά. Την ώρα που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, έχουν… μοιράσει την πίτα σε όλα τα επίπεδα και μονομαχούν ποιανού είναι η… μεγαλύτερη κάθε χρόνο.

Η ΑΕΚ του Μάκη έχει διαλέξει άλλο δρόμο. Αυτόν του μπάσκετ.

Ο Μάκης δεν θα γίνει ούτε Γιαννακόπουλος (με όλα όσα ακολουθούν τον Δημήτρη…), ούτε Αγγελόπουλος του ΟΣΦΠ (με όσα έκαναν και κάνουν τα αδέρφια την τελευταία 5ετία σε όλα τα επίπεδα).

Μπορεί οι Αγγελόπουλο να φαίνονται πιο αθώοι και πιο… επενδυτές στα μάτια του πολύ κόσμου, αλλά στα κρίσιμα απέδειξαν και αυτοί ότι για τα συμφέροντα τους και όταν είναι να ξαναμοιραστεί η πίτα… γίνονται Αγγελόπουλοι. Και ξέρουν να κάνουν και το ΣΕΦ… κολαστήριο με κράνη, λοστάρια και ντου στις φυσούνες. Διαφορά, ουδεμία όταν η κουβέντα πάει στο τι μπάσκετ θέλουν.

Ο Μάκης έχει διαλέξει το δρόμο του μπάσκετ. Μπάσκετ και… πάλι μπάσκετ. Μόνος του κόντρα σε όλους. Χθες ξανάφαγε «σφαλιάρα», γιατί πήγε τον ΠΑΟ στην 2η παράταση.

Σε όλα τα κρίσιμα σφυρίγματα Αναστόπουλος, Διαμαντής και Πουρσανίδης, κάλυπταν τα κενά που εμφάνιζε η ομάδα του Πασκουάλ. Και αν χρειαζόταν, θα το έκαναν και για την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Μαθημένοι τόσα χρόνια στο σχολείο του ελληνικού μπάσκετ…

Ο Αγγελόπουλος καταστρώνει και άλλα σχέδια. Για κλειστό της ΑΕΚ, για δημιουργία νέου κόσμου της Ενωσης στο μπάσκετ, να την ξανακάνει Βασίλισσα. Και θα ξαναπληρώσει. Λάθη δικά του, λάθη των γύρω του (το κάνει με… συνέπεια από το 2013) και λάθη που αρμόζουν σε άνθρωπο που πάει με… μπάσκετ, να κερδίσει το κατεστημένο του μπάσκετ.

Αν το καταφέρει θα τον γράψει η ιστορία κόντρα στη χούντα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που δεν δέχεται και… τρίτο στην παρέα. Η ιστορία της ΑΕΚ τον είχε ήδη γράψει, όπως και η συνείδηση του κόσμου της για την προσφορά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X