Απίστευτα λεφτά προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νεϊμάρ

Απίστευτα λεφτά προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι έτοιμη για τη μεταγραφική… βόμβα του καλοκαιριού πληρώνοντας 200 (διακόσια ολογράφως!) εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ!

Όπως, μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport», αυτή η… τρέλα των «κόκκινων διαβόλων» για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο άσο έχει προκάλεσει ήδη αναταραχή στη Μπαρτσελόνα, όπου έχει σημάνει συναγερμός!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Νεϊμάρ για τις πρώτες συζήτήσεις και, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η πρόταση που αναμένεται να του καταθέσουν θα είναι τέτοια ώστε μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να πάρουν αρνητική απάντηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά τους θα είναι 25 εκατομμύρια ευρώ καθαρά το χρόνο!

Ακόμα, βέβαια, και αν ο ίδιος ο παίκτης συμφωνήσει με τους Άγγλους, υπάρχει και η Μπαρτσελόνα. Μόνο που η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι τόσο αποφασισμένη, ώστε προσφέρει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με τους «μπλαουγκράνα»!

Όπως σημειώνεται, μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ σε μια προσπάθεια να τον πείσει ότι το καλύτερο για την καριέρα του θα είναι να μετακομίσει από την επόμενη σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Πριν από μερικούς μήνες, ο 25χρονος Βραζιλιάνος είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021. Τα συμβόλαια, βέβαια, είναι για να σπάνε. Κλισέ, αλλά πραγματικότητα…

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X