«Δεν θέλουμε να ξανασφυρίξεις την ΑΕΚ»

«Δεν θέλουμε να ξανασφυρίξεις την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στυγνή εκτέλεση, μέρες που επανέφεραν την σκληρή παράγκα του μπάσκετ που επί χρόνια τα έκανε όλα πράσινα, έζησαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με τα πολλά συνεχόμενα λάθη που έγιναν και στέρησαν τη νίκη. Υπήρξαν τουλάχιστον τρεις καραμπινάτες φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης παράτασης, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Και σε όλες, κοινός παρονομαστής κάποιος Διαμαντής από την Πάτρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες μετά το τέλος του αγώνα έκαναν εντονότατα παράπονα στον Διαμαντή. Αλλά ακόμα κι εκεί, συνάντηση πρωτοφανή συμπεριφορά. Ο Διαμαντής τους προκαλούσε και τους ειρωνευόταν και όταν του ειπώθηκε πως: «Η ΑΕΚ θα ζητήσει να μη σφυρίξεις ξανά παιχνίδι της», προσπάθησε να τους βγάλει όλους τρελούς. «Απορώ τι έχετε μαζί μου…», έλεγε με ελεεινή συμπεριφορά.

Ακόμα και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού κοιτούσαν με απορία τον περίεργο διαιτητή που τους χάρισε τη νίκη. Ο Διαμάντης πήρε όλες τις φάσεις πάνω του, αλλά βρήκε τη στήριξη των Αναστόπουλου, Πουρσανίδη, των δύο άλλων ρέφερι του ματς. Πάντως, η ΑΕΚ θα εκδώσει σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία και θα υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X