Δάνδολος στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ θα βρει την θέση της στο πόλο"

Δάνδολος στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ θα βρει την θέση της στο πόλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο εγχείρημα ξεκινάει η ΑΕΚ με την δημιουργία τμημάτων πόλο και κολύμβησης. Στις τάξεις της Ερασιτεχνικής φιλοδοξούν πως η ΑΕΚ με το όνομα και την δυναμική της θα καταφέρει να “χτίσει” το δικό της όνομα στον χώρο του υγρού αθλητισμού, δίνοντας κυρίως βάση στην ανάπτυξη των ακαδημιών. Ένα φιλόδοξο εγχείρημα που χρειάζεται ωστόσο πολύ δουλειά για να πετύχει και να αποφέρει τα αναμενόμενα οφέλη στο σωματείο. Εκτός από τις ακαδημίες η ΑΕΚ ενεργοποιεί και το τμήμα πόλο ανδρών συμμετέχοντας από το προσεχές καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προπονητής της νέας ομάδας και ο άνθρωπος που θα έχει το μεγαλύτερο βάρος για να “στελεχώσει” το νέο τμήμα είναι ο Κωνσταντίνος Δάνδολος. Ένας άνθρωπος γνώστης του αθλήματος έχοντας υπηρετήσει το άθλημα τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινάει, για το κίνητρο που έχει αλλά και το αν πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει σύντομη την δική της θέση στο χώρο του πόλο. “Ασχολούμαι χρόνια με το πόλο και αυτή την στιγμή είμαι προπονητής στην Εθνική Ενόπλων. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος που έχει αναλάβει το εγχείρημα αυτό είναι παιδικός μου φίλος ενώ και εγώ είμαι ΑΕΚ” ανέφερε αρχικά και συνέχισε: “Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο όνομα, εδικό βάρος για να προσελκύσει αθλητές, παιδιά αλλά και να κατακτήσει την δική της θέση στο χώρο. Ήδη η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη και για μένα είναι πρωτόγνωρο το ενδιαφέρον από παίκτες που θέλουν να έρθουν να αγωνιστούν αλλά και φίλους που θέλουν να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια ο κ. Δάνδολοε σχολίασε: “Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ έλειπε από τον υγρό αθλητισμό. Τώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Βέβαια θέλει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας αλλά τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά”. Για το αν η νέα αυτή πρόκληση αποτελεί και προσωπικό “στοίχημα” ο νέος προπονητής σχολίασε: “Έχω αγωνιστεί σε άλλες ομάδες αλλά τώρα για πρώτη φορά θα δουλέψω στην ομάδα την οποία υποστηρίζω. Είμαι ΑΕΚτζής και είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς κάτι από το μηδέν”. Σε ότι αφορά την έδρα του νέου τμήματος τόνισε: “Η έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το οποίο διεξάγεται σε ομίλους θα οριστεί από την ομοσπονδία, οπότε στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Ως χώρο προπονήσεων ωστόσο θα χρησιμοποιήσουμε κάποιο κολυμβητήριο στα Νότια προάστια καθώς από κει είναι και οι περισσότεροι αθλητές και εξυπηρετεί καλύτερα”.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ έχει διατελέσει προπονητής του Απόλλωνα Αθηνών με κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ και Β Εθνικής σε 2 συνεχόμενες χρονιές. Ως αθλητής είχε 100 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και ήταν 6ος Παγκοσμιονίκης το 2001 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Φουκουόκα Ιαπωνίας, 4ος Πανευρωπαιονίκης το 1999 στην Φλωρεντία Ιταλίας ενώ συμμετείχε σε 2 παγκόσμια κύπελλα στην Ατλάντα των ΗΠΑ και στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X