Γιόχανσον: «Με τον Χιμένεθ παίζουμε πολύ καλύτερα - Να ξεκινήσω και πάλι βασικός με τη Σουηδία»

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο που έκανε στα παιχνίδια της Εθνικής Σουηδίας τον περασμένο Οκτώβρη κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάνε Άντερσον και βρίσκεται ξανά στην αποστολή της χώρας του για τους αγώνες με την Λευκορωσία και την Πορτοογαλία.

Ο μέσος της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη σε σουηδικό Μέσο και μίλησε για την εμπιστοσύνη που του παρέχει ο προπονητής της Σουηδίας, για τον στόχο να ξεκινήσει και πάλι βασικός στα παιχνίδια που έρχονται, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στην ΑΕΚ.

Όσα είπε ο Γιάκομπ στην «fotbollskanalen»

«Νιώθω καλά όταν έρχομαι εδώ για την Εθνική. Μετά την πρώτη μου κλήση έχω περισσότερη εμπειρία και έχω αγωνιστεί σε πολλά ματς με την ΑΕΚ. Καταλαβαίνω πως υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα της Σουηδίας, ωστόσο είμαι έτοιμος και θα είναι υπέροχο να αγωνιστώ ξανά στα δύο παιχνίδια».

Ερωτώμενος για την ΑΕΚ τόνισε:

«Πλέον με το νέο προπονητή παίζουμε πολύ καλύτερα, παίρνουμε περισσότερους βαθμούς και η φόρμα μου έχει βελτιωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X