Τελειώστε το… παραμύθι με τα εκτός έδρας (Ατρόμητος - ΑΕΚ 19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Εικόνες από το Πλατανιάς - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΟΑΚΑ έχει χτίσει… κάστρο. Ετσι είναι η μόνη ελληνική ομάδα αήττητη εντός έδρας. Αντιθέτως εκτός έδρας η ΑΕΚ παρουσιάζει παιδικές ασθένειες. Τελευταία φορά κέρδισε στις 17 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν είχε Κετσπάγια και Πλατέλλα και κέρδισε 1-2 στη Λάρισα.

Σήμερα η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να… πατήσει πιο γερά στα πόδια της. Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δεν έχει εύκολο έργο, αλλά πρέπει να πάρει το διπλό για να πιστοποιήσει και… εκτός έδρας την αγωνιστική άνοδο της και την βελτίωση επί Μανόλο.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Βράνιες (εκτός λόγω αποθεραπείας Πατίτο, Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης) και έτσι Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιος θα είναι στο κέντρο της άμυνας με Γκάλο-Ντίντακ στα άκρα και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Αναφορικά με το κέντρο η τριάδα των Γιόχανσον-Σιμόες-Μάνταλου έχει προβάδισμα, με τους Βάργκας-Χριστοδουλόπουλο να έχουν προβάδισμα στα άκρα με φορ τον Αραούχο.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο Περιστέρι και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, ενώ θα υπάρχει και LIVE σχολιασμός των συντακτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X