Κανελλόπουλος για Αλεξανδρή: «Κλασσικό παράδειγμα απατεώνα»

Κανελλόπουλος για Αλεξανδρή: «Κλασσικό παράδειγμα απατεώνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αντιδράσεις για την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέκου Αλεξανδρή, με την οποία παραδέχθηκε τις… βουτιές που έκανε για να πάρει πέναλτι υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα έκλεβε και το παιδί του για να κερδίσει, συνεχίζονται. Αυτήν τη φορά ήταν σειρά του πρώην αντιπροέδρου της ΑΕΚ, Τάκη Κανελλόπουλου, να μιλήσει μέσω της σελίδας του στο facebook για τα όσα παραδέχθηκε ο νυν προπονητής.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Κλασικό παράδειγμα απατεώνα της εποχής μας. Απατεώνας, ο οποίος επειδή πιστεύει ότι διέπραξε μαγκιά (πιστεύοντας στο σάπιο ρητό: ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’), ομολογεί με περηφάνια την απάτη του! Διεστραμμένο μυαλό!!! Γι’ αυτό άλλωστε, αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χάρη σε μυαλά σαν κι αυτό, τα οποία δυστυχώς κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες, φτάσαμε σταδιακά στην καταστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Χάσαμε την ‘’λαχτάρα της Κυριακής’’ δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και βρίσκουμε παρηγοριά στην Premier League και το Champions League.

Όσο δεν απαξιώνουμε στη συνείδησή μας (ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις) όλους όσοι μας κοροϊδεύουν, όσους μας έκλεψαν και μας κλέβουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε τη «λαχτάρα της Κυριακής».

Όσοι απομείνουν θα τσακώνονται απλώς για το ποιος έχει την καλύτερη παράγκα, βάζοντας βαθμολογίες στην κλίμακα της ανυπέρβλητης ”παράγκας του Θωμά”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X