Οι αετοί και οι «ποντικοί»

"Ολα ήταν σχεδιασμένα από την παράγκα και τις βίλες πολυτελείας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαφορά μιλάει από μόνη της. Θαρρείς και όλα ήταν έτσι φτιαγμένα, για να προκαλέσει ακόμα έναν διασυρμό της παράγκας, του βρώμικου συστήματος και των πιονιών που για χρόνια νόμιζαν πως ήταν πρωταγωνιστές. Από τη μία, η συνέντευξη σταθμός του Ηλία Ατματσίδη στο enwsi.gr. Με τη γλώσσα της αλήθειας και μόνο, δίχως φόβο και προσπάθεια να ωραιοποιήσει καταστάσεις, μίλησε για όλα. Τους έβγαλε στη σέντρα, τους κάθισε στο…ρολόι, όπως επί χρόνια προσπάθησαν να τον βάλουν εκείνοι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Βλέπετε, ο Ηλίας ανήκει στους αετούς. Σε εκείνους που έγραψαν την ιστορία με τον ιδρώτα τους. «Αυτά τα κύπελλα είναι από ιδρώτα και πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους μας!!!!», όπως έγραψε και εκείνος στα social media. Και από την άλλη, οι «ποντικοί». Ανθρωπάκια της σειράς, που ψάχνουν τρόπο να βγουν στον αφρό. Ο Αλεξ-άθλιος, που έδειξε το πιο ελεεινό πρόσωπο της χούντας, ο Ποντίκης που παραδεχόταν πριν από λίγο καιρό πως έκλεβε τους παίκτες, ο Μποροβήλος που τόλμησε κάποτε να ειρωνευτεί. Και πολλοί ακόμα, που είναι μόνο στους υπονόμους της ιστορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X