Ελονού στο enwsi.gr: «Να είναι η τελευταία μας ήττα στο ΟΑΚΑ»

Ελονού στο enwsi.gr: «Να είναι η τελευταία μας ήττα στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

Οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά έντονες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League έφερε… ντόμινο εξελίξεων, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να διαδέχεται τον Γιούρι Ζντοβτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και τα πρώτα αποτελέσματα να φαίνονται εντός του παρκέ.

Η Βασίλισσα πάλεψε ως το τέλος κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως κάποιες λεπτομέρειες της στέρησαν μια πολύ μεγάλη νίκη. Η Ένωση πήρε πολλά από την φροντ λάιν της, με τον Τσινεμέλου Ελονού να είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ντέρμπι.

Ο εκρηκτικός σέντερ της ομάδας έδωσε πολλές… μάχες κάτω από τα δύο καλάθια, «αγγίζοντας» το νταμπλ νταμπλ με 8 πόντους και 8 ριμπάουντ. Μιλώντας στο enwsi.gr στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ στο ντέρμπι, ενώ επεσήμανε πως στόχος όλων είναι αυτή να είναι η τελευταία εντός έδρας ήττα για φέτος.

Όλα άρχισαν από το ντέρμπι που είχε ολοκληρωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ειλικρινά, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είμαστε νικητές. Πήραμε από νωρίς το προβάδισμα και ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά, βρήκαμε τρόπο και επιστρέψαμε στο σκορ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε από εδώ και πέρα και να κρατήσουμε το μαχητικό πνεύμα μας και στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν», είπε για το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σωτήρη Μανωλόπουλο. «Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι με τον κόουτς Μανωλόπουλο στον πάγκο. Μας προετοίμασε πολύ καλά για το παιχνίδι. Κρατάμε μόνο τα θετικά, με σκοπό να είμαστε πανέτοιμοι στο επόμενο».

Τον ρωτήσαμε για τα σημεία που έκριναν το ντέρμπι, με τον 30χρονο σέντερ να μην κρύβεται και να παραδέχεται πως «χάσαμε κάποια καλάθια. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε με καλές προϋποθέσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά μας με τον Ολυμπιακό, που τιμώρησε και το παραμικρό μας λάθος».

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, βγάζοντας μαχητική εικόνα. Και αυτό είναι που κρατούν άπαντες ενόψει συνέχειας. «Θεωρώ πως ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να είναι αυτή η τελευταία μας ήττα. Είναι η πρώτη μας ήττα για φέτος στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να είναι και η τελευταία. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μόνο θετικά πράγματα από την ομάδα».

Αντί επιλόγου, αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό, ο κόσμος έδωσε τρομερή ώθηση. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στο Μονακό και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός για μία ακόμα φορά».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X