Οι «Μακεδονομάχοι» ξαναχτυπούν

Οι «Μακεδονομάχοι» ξαναχτυπούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο,τι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική στα ΜΜΕ, είναι κάτι που έχουν καταλάβει άπαντες. Αλλά αυτό που συμβαίνει από το βράδυ της Κυριακής, ξεπερνά κάθε όριο γκεμπελισμού. Οι περήφανοι «Μακεδονομάχοι» με ξεχωριστή μαεστρία, κάνουν το άσπρο μαύρο και προκαλούν τη νοημοσύνη, όσων είδαν το ματς. Αντί να ευχαριστούν τον θεό που έφυγαν μόνο με τρία γκολ, εμφανίζονται μέχρι και αδικημένοι.

Το κακό ξεκίνησε από το ίδιο βράδυ. Τότε υπήρξε ολόκληρη μονταζιέρα για να βγουν οι φάσεις του παιχνιδιού σχεδόν ίδιες. Ο ΠΑΟΚ, με μιάμιση ευκαιρία, είχε ίδιες ευκαιρίες με την ΑΕΚ! Ελεος. Βλέπετε, είχε πέσει το σύρμα από τον Βλάνταν, πως ο ΠΑΟΚ έχασε από τα λάθη του. Και συνεχίστηκε. Να ο Βαρούχας και άλλοι τηλεκριτικοί διαιτησίας σε εμμέσως ελεγχόμενα κανάλια, να εμφανίζουν αμφισβητούμενες φάσεις και να δείχνουν δύο πέναλτι του ΠΑΟΚ! Ελεγαν πως δεν είναι τελικά, αλλά έβαζαν τον σπόρο της αμφισβήτησης.

Και το φινάλε, ήρθε από τα μεσάνυχτα κι έπειτα. Αρχικά με τον νέο ΠΑΟΚάρχη, που ανέλυσε τηλεοπτικώς πως η διατησία δεν ήταν κακή, αλλά…πονηρή. Επειδή λέει τα έδινε όλα από τη μία πλευρά. Ποιος; Ο Παπαπέτρου που είχε ξεχάσει τις κάρτες και ο Καλφόγλου που έπαιζε λίμπερο. Και για συμπλήρωμα, σε σημερινό πρωτοσέλιδο εμφανίζεται το 3-0 ως πλασματικό γιατί η στατιστική ανάλυση που έκαναν οι μεγααναλυτές της μπάλας, έβγαζε μοιρασμένο το παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X