"Σας περιμένουμε όλους στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Η παρουσία της ΑΕΚ στην Σπάρτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν όλοι στις τάξεις του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα που διοργανώνουν την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας αγώνας γιορτή στην μνήμη του «Γιώργου Τρανόπουλου». Η Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να γεμίσει ποδήλατα και οι άνθρωποι της «Ένωσης» κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσουν το παρών στους δρόμους της πόλης χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων. Η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει: «Με γοργούς ρυθμούς ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας την Κυριακή 19/3 στην Νέα Φιλαδέλφεια, περιμένουμε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να εμψυχώσουν τους αθλητές μας σε μια γιορτή ποδηλασίας με αθλητές να έρχονται να αγωνιστούν μαζί μας από αρκετά μέρη της Ελλάδας. Θα είμαστε όλοι εκεί για την ΑΕΚ.

Οι κατηγορίες των αγώνων: 09:30 εκκίνηση λαϊκός αγώνα ανεξαρτήτως όλων των κατηγοριών 1 στροφή, 10:00 εκκίνηση κατηγορίας οπεν 8 στροφές, 10:45 εκκίνηση κατηγορίας παίδων/κορασίδων 12 στροφές, 11:30 εκκίνηση κατηγορίας εφήβων/Γυναικών/ Ανδρών 22 στροφές, 12:45 εκκίνηση κατηγ. μάστερς Α, Β, Γ, Θ 16 στροφές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. για το έτος 2017. Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Θα γίνει μέτρηση αναπτύγματος κάθε κατηγορίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας. Δεκτά τα εξής αναπτύγματα ανά κατηγορία: Παίδες – κορασίδες 7,01μ Εφηβοι – νεάνιδες 7,93

Απαραίτητα για κάθε συμμετέχοντα είναι το ποδηλατικό κράνος και η ποδηλατική ενδυμασία. Οι αθλητές / αθλήτριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Το Σωματείο και το τμήμα ποδηλασίας της Α.Ε.Κ. δεν φέρουν καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια υλικού, ενδυμάτων κ.λπ. Οι δηλώσεις συμμετοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο email zarko40@hotmail.com ή στο thomaiskyriakaki3@gmail.com. Οι δηλώσεις συμμετοχής της οπεν κατηγορίας θα γίνουν στις 09:00 το πρωί στην γραμματεία του αγώνα. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία μπορεί κατά περίπτωση να προβεί σε μερική τροποποίηση της παρούσας. Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με:

Έφορος Τμήματος: Κυριακάκη Θωμαή 6945 4918 45, Υπεύθυνος κατ. ανδρών: Λευτέρης Παπουτσάς 6942223896, Υπεύθυνος Ακαδημίας: Καραμπέρος Δημήτρης 699522144.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X