Μπένου στο enwsi.gr: "Το ήθελα πολύ το χρυσό"

Μπένου στο enwsi.gr: "Το ήθελα πολύ το χρυσό"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Κλαίρη Μπένου κατάφερε να ξεχωρίσει στο Κύπελλο Χειμώνα Ανδρών/Γυναικών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Η ίδια με δηλώσεις της στο enwsi.gr δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Η αλήθεια είναι πως το ήθελα πολύ αυτό το Κύπελλο και πιστεύω ότι φάνηκε στα παιχνίδια μου. Ήξερα πως όταν μπήκα στην 8άδα έπρεπε να αντιμετωπίσω δυνατές αντιπάλους και αυτό μου έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω. Περίμενα να κάνω ένα καλό αποτέλεσμα, να είμαι στην τετράδα αλλά και για το Κύπελλο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη γιατί υπάρχουν κι άλλες κοπέλες καλά προετοιμασμένες που το ήθελαν επίσης. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Θανάση Δελενίκα για την πίστη του σε μένα και φυσικά την οικογένεια μου και όλους εκείνους που με στηρίζουν και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X