Ωρα... αντίδρασης στο ντέρμπι με Ολυμπιακό (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ωρα... αντίδρασης στο ντέρμπι με Ολυμπιακό (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αφήνει τα πάντα στο παρελθόν και κάνει νέα αρχή! Η Βασίλισσα, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι Ζντοβτς, κάνει νέο ξεκίνημα. Η αρχή γίνεται με ένα μεγάλο ντέρμπι, κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Η Ένωση προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην άκρη του πάγκου. Ο Έλληνας προπονητής θα καθοδηγήσει την ομάδα, κάτι το οποίο έκανε και την περσινή σεζόν, κόντρα στο Ρέθυμνο (86-70).

Ο Έλληνας προπονητής, πέραν του Μίλαν Μιλόσεβιτς, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο για τον επαναληπτικό με την Μονακό. Επιπλέον, στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος «ζεστάθηκε» και ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες του, πλην του Ντάνιελ Χάκετ, στη διάθεσή του. Ο Ολυμπιακός έρχεται με… φόρα μετά τη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, για την Ευρωλίγκα (81-73) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων. Παράλληλα, θα υπάρχει και ζωντανός σχολιασμός του αγώνα από τους συντάκτες του enwsi.gr.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X