Γλύκος: «Οχι για 3 γκολ...»

Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην κάμερα του Novasports, ο Παναγιώτης Γλύκος: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε με τρία γκολ σήμερα, άσχετα αν δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Μετά από την αποβολή που για μένα ήταν η πιο καθοριστική στιγμή, μείναμε με 10 παίκτες κι επειδή αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ, ανοιχτήκαμε με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις, με αποτέλεσμα να έρθει το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Δεν αξίζαμε μία τόσο βαριά ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε κυρίως τα ατομικά λάθη, δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στην ΑΕΚ.

Ο αντίπαλος έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, οι παίκτες της έμπαιναν με περισσότερο πάθος στις προσωπικές μονομαχίες κι έδειχναν ότι κάθε διεκδικούμενη μπαλιά ήταν δική τους. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό από ένα πολύ καλό τελείωμα αντιπάλου. Χρειάζεται και ατομική ικανότητα για ένα τέτοιο γκολ. Εμείς κάναμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε στο ημίχρονο, όμως δεν τα καταφέραμε. Η αποβολή ήρθε πολύ νωρίς στην επανάληψη κι από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο».

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει πολύ άσχημα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για την κατάρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ και την Αθήνα: «Πληρώμουμε αυτή την έλλειψη στα τελευταία ματς. Δεν μπαίνουμε καλά στα ματς κι αυτό είναι καθαρά θέμα δικό μας. Δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και στο 100% για να αποδώσουμε αυτό που πρέπει. Καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του ώστε να μην ξαναγίνει στο μέλλον.

Σε ότι αφορά το ΟΑΚΑ, το ότι δεν σκοράραμε οφείλεται και στον αντίπαλο τερματοφύλακα, θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, αφού τρεις φορές είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Για την απόδοσή μας στην Αθήνα υπάρχει προβληματισμός, δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να έχουμε καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας και ειδικά στα πιο δύσκολα παιχνίδια, αφού έχουμε μπροστά μας τα πλέι-οφ και το κύπελλο.

Τώρα είναι τα πιο δύσκολα και τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Αυτά που έγιναν ανήκουν στο παρελθόν, δεν μπορούν να αλλάξουν. Τώρα είναι τα πιο σημαντικά, ώστε οι στόχοι που έχουμε να γίνουν εφικτοί».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X