Ετρεξαν να μαζέψουν το ξέσπασμα Ιβάν στον ΠΑΟΚ

Αρχίζει να "ξύνεται" έντονα ο Ιβάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον θόρυβο που προκάλεσαν οι άστοχες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη με τις οποίες επιτίθονταν προς την ΑΕΚ, έσπευσε να μαζέψει ο επίσημος ΠΑΟΚ. Μέσω του Κυριάκου Κυριάκου ουσιαστικά επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζει την επιλογή του Βαγγέλη Γραμμένου όπως κάνει και η ΑΕΚ και απέδωσε το παραλήρημα Σαββίδη σε βολές εναντίον όσων υποστηρίζουν πως τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.

«Η πραγματικότητα είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης αναγκάστηκε να κάνει τις δηλώσεις γιατί είχαμε συζητήσει για τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για αυτό το λόγο ξεκαθάρισε πως είναι μόνος του με βάση τις αρχές του. Μίλαγε για συμμαχία πάνω σε αρχές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία – συμφωνία και αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Μαρινάκη. Αν από την πλευρά τους, μείωσαν τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον κύριο Σαββίδη, δεν αποδεικνύει πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στον Metropolis.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη διαιτησία: «Το παράπονο του Σαββίδη είναι από πέρσι, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κόστος. Από πέρσι μέχρι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά, όχι όμως ακόμη τελειότητα. Είμαστε στην αρχή της διαδρομής και έχουμε μια κατεύθυνση της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου που είναι σε καλό δρόμο. Μπορώ να μιλήσω για τον Ιβάν Σαββίδη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θέλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη για αυτό και είπε το δικό μας.

Προσπαθεί να υποστηρίξει ηθικά και με τη βαρύτητα του ΠΑΟΚ τον Βαγγέλη Γραμμένο, έχω την εντύπωση πως το ίδιο θέλει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ιδανικό για τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο κύριος Γραμμένος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ευρεία συναίνεση. Ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει σε νέα – φρέσκα πρόσωπα και άφθαρτα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις διοικήσεις της ΕΠΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X