Ενα μήνα εκτός ο Τσιγκρίνσκι

Στο χειρουργείο ο Τσιγκρίνσκι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εζησε το χειρότερο παιχνίδι της μοίρας. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Πλατανιά χθες το απόγευμα, σε ένα άτσαλο πέσιμο του στο κέντρο έπαθε την μεγάλη «ζημιά». Τόσο μεγάλη που σήμερα μπαίνει στο χειρουργείο!

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το απόγευμα της Πέμπτης θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η απουσία του υπολογίζεται στον ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι αρχές Απριλίου (πριν το Πάσχα) θα είναι έτοιμος ξανά και στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Στον Τσιγκρίνσκι μετά την επέμβαση θα τοποθετηθεί προσθετικό για να «θρέψει» πιο γρήγορα το κόκκαλο μετά το κάταγμα κερκίδας και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας σε όλο το μήκος του χεριού.

Μετά από 7-10 ημέρες ο 31χρονος Ουκρανός στόπερ θα βγάλει τον μεγάλο νάρθηκα για να βάλει τον μικρότερο μόνο στο σημείο του αγκώνα που έπαθε «ζημιά». Τότε θα μπορεί και να ξεκινήσει σιγά-σιγά πρόγραμμα εκγύμνασης με ποδήλατο και ακολούθως με ασκήσεις με μπάλα.

Ετσι, από τον Απρίλιο θα μπορεί να είναι ξανά διαθέσιμος με την… ευχή να τελειώσει δίχως άλλα προβλήματα την σεζόν και να βγάλει στο γήπεδο την αξία και την εμπειρία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X