Κατέπεσαν οι γραφικότητες, απάντησε σε όλα η πλευρά της ΑΕΚ

Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη για το παραχωρητήριο του γηπέδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήταν στραμμένα σήμερα τα βλέμματα όλων των φίλων της ΑΕΚ, εκεί όπου από νωρίς ξεκίνησε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει κατατεθεί κατά του παραχωρητήριου προς τη «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», από τους γνωστούς γραφικούς αλλά και συνάμα… επικίνδυνους, που έχουν αναγάγει σε αγώνα ζωής να βάλουν εμπόδια στο χτίσιμο του γηπέδου.

Εκεί το γνωστό παρεάκι των δήθεν ΑΕΚτζήδων, Αργυρόπουλου και Πολιτόπουλου (σ.σ. ο Καπετανόπουλος που επίσης μετέχει στην όλη διαδικασία δεν παρέστη), προσπάθησαν με αστείους ισχυρισμούς και έχοντας για μάρτυρες τους Κοτσώνη και Σταθάκο να πείσουν το Δικαστήριο για την δήθεν… παρανομία σχετικά με το παραχωρητήριο και την εκμετάλλευση του γηπέδου. Στεκόμενοι σε επιχειρήματα χωρίς ιδιαίτερη βάση, όπως για παράδειγμα το ότι δεν είχαν… προσκληθεί στην τότε Γενική Συνέλευση! Παρότι η προκήρυξή της είχε δημοσιευθεί κανονικά, όπως κατατέθηκε από την πλευρά της Ένωσης στο Δικαστήριο.

Η πλευρά της ΑΕΚ που εκπροσωπήθηκε με τον Παναγιώτη Ζαχόπουλο και με παρόντες τους Αλέξη Αλεξίου και Γιώργο Κατσαδήμα απάντησε σε όλα, παρουσιάζοντας όλα τα νομικά στοιχεία που χρειάζονταν, για να αποδειχθεί πως όλα έγιναν βάσει των νόμων και του καταστατικού και δεν στέκουν οι εν λόγω… κατηγορίες.  Στις 7 Μαρτίου θα υπάρξουν συμπληρωματικές καταθέσεις με την τελική απόφαση του Δικαστηρίου, το οποίο άσκησε πιέσεις προς το γνωστό… παρέακι ζητώντας επεξηγήσεις επί όσων ανέφεραν στην αγωγή τους, να αναμένεται σε δύο περίπου μήνες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα δικαστήρια βρέθηκαν τα μέλη της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας, Νικόλας Δευτεραίος, Γιάννης Βερούτης, Νίκος Καραμπουρνιώτης (σ. σ. που είναι στο συντονιστικό των προσφυγικών σωματείων), καθώς επίσης κα οι Νίκος Χαριτάκης, Αλέξανδρος Αγγέλογλου. Στηρίζοντας με την παρουσία τους την πλευρά της Ένωσης σε μια υπόθεση που είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καθώς σε περίπτωση που το Δικαστήριο κάνει δεκτές τις αστειότητες που επικαλούνται οι συγκεκριμένοι, η όλη διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου είναι πιθανό να γυρίσει πάρα πολύ πίσω. Ωστόσο, οι πιθανότητες να γίνουν δεκτοί από το Δικαστήριο οι ισχυρισμοί της συγκεκριμένης… παρέας, είναι απειροελάχιστες, με την ΑΕΚ να είναι θωρακισμένη νομικά σε σχέση με την διαδικασία που επικαλούνται. Κάτι που φάνηκε και σήμερα, βάσει των όσων παρουσιάστηκαν στην αίθουσα της Ευελπίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X