Σι στο enwsi.gr: «Σπουδαία εμπειρία η ΑΕΚ, ακόμα θυμάμαι το σύνθημα...»

Σι στο enwsi.gr: «Σπουδαία εμπειρία η ΑΕΚ, ακόμα θυμάμαι το σύνθημα...»
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια ένας… φίλος γύρισε στον «τόπο του εγκλήματος». Ο Αμάρα Σι επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μονακό και δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ο Γάλλος φόργουορντ θυμήθηκε τα παλιά, όταν αγωνιζόταν στο ίδιο γήπεδο με τα κιτρινόμαυρα, όπου έζησε μερικές πολύ μεγάλες στιγμές στην καριέρα του. Λίγο πριν αναχωρήσει με την αποστολή των Μονεγάσκων για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ο 35χρονος άσος μίλησε στο enwsi.gr για την επιστροφή του, ενώ θυμήθηκε και το σύνθημα που τραγουδούσε ο κόσμος για χάρη του!

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Αθήνα, ως αντίπαλος της ΑΕΚ, για την οποία τόνισε πως «είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα, πάντα παρακολουθούσα τι έκανε η ομάδα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τότε που έπαιζα εδώ και ακόμα διατηρώ επαφές με ορισμένους συμπαίκτες μου από το 2007, όπως είναι ο Τσάμης κι ο Σίμτσακ».

Για τον κόσμο και αν θυμάται το σύνθημα που του έλεγαν: «Είναι κάτι πολύ όμορφο που επέστρεψα στο ΟΑΚΑ και είδα ξανά τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Φυσικά και θυμάμαι. “Αμάρα Σι γ… τους κι εσύ”».

Δεν παρέλειψε, όμως, να μιλήσει και για το ζευγάρι των «16» ανάμεσα στις δύο ομάδες. «Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, η ΑΕΚ αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για εμάς κάτι που φάνηκε άλλωστε και στο σημερινό παιχνίδι. Θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Δυστυχώς, όμως, συναντηθήκαμε αρκετά νωρίτερα, όπως και να έχει πάντως θα γίνει μια μεγάλη μάχη στον επαναληπτικό. Εμείς θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να παίξουμε ως ομάδα γιατί η ΑΕΚ είναι ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X