Μαυροκεφαλίδης στο enwsi.gr: «Να προκριθούμε κι ας παίξουμε... χάλια»

Photo Credits: INTIME

Η επιστροφή του έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επέστρεψε στην Βασίλισσα για το υπόλοιπο της σεζόν με έναν στόχο. Να προσφέρει ποιότητα και αξιοπιστία κάτω από το καλάθι. Άλλωστε, είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι.

Ο «Λου» έχοντας την «γεμάτη» εμπειρία της Κίνας τους προηγούμενους; δύο μήνες ετοιμάζεται ώστε να κάνει εκ νέου τη διαφορά στην ΑΕΚ. Ο κόσμος της ομάδας φροντίζει με τον τρόπο του να τον εμψυχώνει και εκείνος όσο περνά ο καιρός ανεβάζει όλο και περισσότερο… στροφές

Κόντρα στη Μονακό βοήθησε τόσο στον τομέα των ριμπάουντ (6 στο σύνολο), όσο και στο σκοράρισμα (4 πόντοι) και μιλώντας στο enwsi.gr προϊδέασε τον κόσμο για όσα θα πρέπει να περιμένει στον επαναληπτικό, ενώ επεσήμανε πως αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και όχι οι καλές ατομικές εμφανίσεις.

Αρχικά, μίλησε για την επιστροφή του στην Ένωση, για την οποία όπως είπε «είναι σαν να γύρισα σπίτι μου εδώ γιατί ξέρω πολύ κόσμο. Γνωρίζω τη φιλοσοφία. Απλά μπορεί να μην φαίνεται ότι προσαρμόστηκα, αλλά έχω προσαρμοστεί. Τα αποδυτήρια είναι… καινούργια, αλλά είναι πολύ όμορφα και φτιάχνουν την ψυχολογία του παίκτη για να δουλέψει παραπάνω».

Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν εκτενώς τους προηγούμενους μήνες ήταν η κατάσταση του γονάτου του. «Το πόδι μου ίσως να είναι και… καλύτερα από ποτέ, ακόμα και μικρός που ήμουν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, να το ξεκαθαρίσουμε επειδή ακούγονται διάφορα», ήταν η τοποθέτησή του, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Κίνας στο οποίο αγωνίστηκε «Η Κίνα ήταν ένας άλλος… κόσμος. Άλλο στυλ μπάσκετ και άλλη ζωή. Είναι αρκετά δύσκολο να προσαρμοστεί ένας Ευρωπαίος παίκτης, αλλά ήταν λίγο χρονικό διάστημα».

Παράλληλα, του ζητήσαμε να… προϊδεάσει τον κόσμο γι αυτά που πρέπει να περιμένει κατά την επιστροφή του «Το θέμα είναι να μπω κατ’ ευθείαν στους αυτοματισμούς της ομάδας. Τη φιλοσοφία του προπονητή την ξέρω, οπότε θεωρώ ότι θα ενταχθώ πολύ γρήγορα και σε αυτό».

Ο επαναληπτικός είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Σχετικά με τα νέα δεδομένα που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος ήταν ξεκάθαρος. «Πάνω κάτω δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει καλή άμυνα. Θεωρώ, όμως, πως έχουμε και τα φόντα, αλλά και τον πρώτο λόγο για να πάρουμε την πρόκριση».

Την περσινή σεζόν ο «Λου» είχε… συνηθίσει τον κόσμο, να είναι αυτός το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας. Ενόψει επαναληπτικού, όμως δεν… αγχώνεται ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο ρόλο. «Σημείο αναφοράς πρέπει να είναι όλη η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση και ας παίξουμε όλοι… χάλια και να πάρουμε ισοπαλία για να περάσουμε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X