Δυναμικά στην τελική ευθεία

Δυναμικά στην τελική ευθεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις με στόχο να μπουν δυναμικά πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απομένουν έξι αναμετρήσεις για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στις τάξεις του «Δικεφάλου» καλούνται να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο των πλέι οφ. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας κα θεωρητικά ο στόχος βρίσκεται ακόμα στα χέρια της. Αυτό καθώς ανάμεσα στα έξι παιχνίδια που καλείται να δώσει, υπάρχουν και δύο ντέρμπι με ομάδες της τετράδας που θα κρίνουν τα πάντα. Σε δύο αγωνιστικές η ΑΕΚ υποδέχεται τον Δούκα ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Στόχος της ΑΕΚ είναι να κάνει το έξι στα έξι και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Από σήμερα ο προπονητής, Κώστας Τούτσης περιμένει τους παίκτες του στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς που ακολουθεί με την ομάδα της Πυλαίας. Οι «κιτρινόμαυροι» λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος πήραν άδεια το τριήμερο, το οποίο είναι και το τελευταίο πριν από το δύσκολο δίμηνο που τους περιμένει. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα δώσει ιδιαίτερο βάρος τις επόμενες ημέρες στα πολλά εύκολα λάθη της ομάδας του τα οποία και της έχουν στοιχίσει ακριβά σε πολλά παιχνίδια. Η αμυντική λειτουργία αποτελεί «κλειδί» για να έρθουν οι νίκες και αυτό ξέρει και ο προπονητής της «Ένωσης». Να θυμίσουμε πως μετά τον αγώνα με την Πυλαία η ομάδα θα μπει επιτέλους στην έδρα της καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στον Φοίβο Συκεών στο «σπίτι» της στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X