Όταν η Βλαχόπουλου χώριζε παίκτη της ΑΕΚ για γνωστό Παναθηναϊκό

Όταν η Βλαχόπουλου χώριζε παίκτη της ΑΕΚ για γνωστό Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 23 Φεβρουαρίου το 1943 όταν η 20χρονη τότε Ρένα Βλαχοπούλου, αποφάσιζε να χωρίσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Βασιλείου (σε ηλικία 20 ετών), για να δημιουργήσει σχέση λίγο αργότερα με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα τον Γιάννη Κωστόπουλο, που ήταν μάλιστα γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Σε ηλικία 16 ετών η πασίγνωστη ηθοποιός που γεννήθηκε στην Κέρκυρα, κάνει τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα τραγουδώντας στην Σπιανάδα. Ένα βράδυ στο κοινό βρέθηκε ο 25χρονος παίκτης της ΑΕΚ Κώστας Βασιλείου, ο οποίος γοητεύτηκε τόσο που την ζήτησε αμέσως σε γάμο.

Ο Βασιλείου ήταν ο πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής (κατέκτησε το πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ) που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Με τον «δικέφαλο» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα την σεζόν 1938-39 και 1939-40 και ένα Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα, ο Κώστας Βασιλείου συμμετείχε σε τρεις φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας (Ο δισέγγονος του Νικόλας Εγγλέζου υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών για μικρό χρονικό διάστημα).

Το διαζύγιο του με την Ρένα Βλαχοπούλου είχε κάνει αίσθηση εκείνη την εποχή, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού εκείνη τον άφησε για να παντρευτεί έναν  «υιό τραπεζίτου» και  γενικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Κωστόπουλο!

Ο ευκατάστατος bon viveur ενθουσίασε τη νεαρή αρτίστα, που δεν δίστασε να αφήσει σύξυλο και ταπεινωμένο τον Βασιλείου, όπως ανέφεραν σχετικά ρεπορτάζ. Ούτε αυτός ο γάμος κράτησε αφού τρία χρόνια μετά και ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στη Μέση Ανατολή, διαμηνύει στον νέο σύζυγό της, ότι για εκείνη ο γάμος τους έχει λήξει….

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X