Παραλήρημα Σάββα για το 50-50 "Ούτε στην τουαλέτα δεν πήγα!"

Παραλήρημα Σάββα για το 50-50 "Ούτε στην τουαλέτα δεν πήγα!"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχασε ξανά φέτος. Πάλι στα… ίσια. Πάλι με 50-50 και πως να το αντέξει. Πέρασε και η ηλικία, Εφτασε 83, χθες είχε γενέθλια και η ΑΕΚ του έκανε ξανά δώρο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν άντεξε από το 1-0 της ΑΕΚ και μίλησε για… τουαλέτες. Εκεί έριξε το φταίξιμο για την 3η σερί ήττα στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι ντροπή. Είναι πρωτόγνωρα αυτά τα πράγματα, που έγιναν εδώ. Αρχίζει το παιχνίδι και βλέπω τον Μάνταλο να φορτώνει όλη την άμυνα του Ολυμπιακού με κάρτες. Μετά, έχουμε τη φάση της ΑΕΚ, που ήταν τέσσερα μέτρα οφσάιντ. Και βλέπω τον διαιτητή να κάνει νόημα στον επόπτη του να κρατήσει κάτω τη σημαία! Τα έχετε ξαναδεί αυτά τα πράγματα; Για αυτό δεν τον ήθελα με τίποτα αυτόν τον διαιτητή. Γιατί παίζει 90-10 εναντίον μας. Ούτε, φυσικά, τον κ. Σιδηρόπουλο και τον κ. Καλογερόπουλο. Αλλά κρατάω αρχείο για τον καθένα τους. Εγώ γράφω όλα τα ματς. Και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Και όταν έρθει η ώρα, θα τα πούμε όλα. Ούτε πέναλτι μας έδωσε, απέβαλε τον Μποτία… Και τον Μοντέστο. Όσο για τη δική μου αποβολή, εγώ πήγα και του είπα ότι είναι ξεφτίλα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν αναφέρθηκα σε αυτόν. Έτσι, αόριστα το είπα. Πάει, λοιπόν, στα αποδυτήρια και μου λένε ότι με έχει αποβάλλει! Τους λέω, αν δεν μου το πει ο ίδιος, δεν πάω πουθενά. Κατεβαίνω κάτω και μου λέει ότι, πήγε στα αποδυτήρια και σκέφτηκε ότι τον θίγει αυτό που είπα. Ποιος ξέρει τι τηλέφωνα έπεσαν! Είναι ντροπή και ξεφτίλα. Ο Δημητριάδης τον πήγαινε… καροτσάκι, το ίδιο και οι παίκτες της ΑΕΚ! Το πέναλτι ήταν καραμπινάτο. Εγώ δίνω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Σήμερα, όμως, δεν δίνω σε κανέναν συγχαρητήρια. Αυτό δεν ήταν παιχνίδι ποδοσφαίρου. Μου άρεσε που όλοι οι εξυγιαντές έβγαλαν τους άλλους διαιτητές και άφησαν αυτούς, ενώ είναι δέκα φορές καλύτεροι! Το σβήνω το παιχνίδι, είναι σαν να μην έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X