Πέρρος: "Καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια"

Πέρρος: "Καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο Βέροιας. Οι δύο ομάδες αν και δεν ξεκίνησαν καλά στον δεύτερο γύρο, εντούτοις παιχνίδι με παιχνίδι έχουν βρει τα πατήματα τους και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Οι Βεροιώτες ακόμα ελπίζουν για την τετράδα των πλέι οφ, αλλά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση μέσα σε αυτή, πρέπει να πάρουν μεγάλες νίκες και μόνο με θετικό αποτέλεσμα αύριο θα συνεχίσουν να ελπίζουν.
Από την άλλη πλευρά η «Ένωση» πήρε μεγάλη ψυχολογία από την νίκη στην έδρα του Πανελληνίου και μάλιστα με ανατροπή και ίσως ήταν μια ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.
Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Πέρρος σχολίασε: «Δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικό για την συνέχεια. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς και να είμαστε νικητές. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος και θέλει να αποδείξει ότι δεν του αρμόζει η βαθμολογική του θέση. Μακάρι στον επόμενο αγώνα να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το ΟΑΚΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X