Ευκαιρία για να ανέβει ψηλότερα

Ευκαιρία για να ανέβει ψηλότερα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη ευκαιρία να ανεβεί ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την συμμετοχή της στα πλέι οφ έχει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα υποδέχεται στις 18:00 τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από δύο σερί νίκες που την έφεραν ξανά στην τετράδα η ομάδα του Κώστα Τούτση χρειάζεται σήμερα μόνο τους δύο βαθμούς για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Αυτό καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΙΕΚ Ξυνή ενώ ο Δούκας κοντράρεται με τον Διομήδη. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι ομάδες της πρώτης τετράδας θα χάσουν σίγουρα βαθμούς. Η ΑΕΚ καλείται να το εκμεταλλευτεί και να σκαρφαλώσει ακόμα και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό μετά και το «διπλό» στο κλειστό της Κυψέλης ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη εμφάνιση και φυσικά να αποφύγουν τα εύκολα λάθη που μπορεί αυτή την φορά να στοιχίσουν ακριβά. Ο Κώστας Τούτσης δούλεψε εντατικά όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του, ανέλυσε τα λάθη και την εικόνα στον αγώνα με τον Πανελλήνιο και περιμένει σήμερα από τους παίκτες του να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα. Να πραγματοποιήσουν μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου γύρου στη Βέροια όταν και κατέκτησαν την πιο επιβλητική νίκη στο πρώτο μισό.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκεφτούν το ενδεχόμενο κάποιας απώλειας που θα τους κρατήσει πίσω στην βαθμολογία. Η ομάδα έχει μπροστά της ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα και εφόσον κερδίσει σήμερα θα υπερτερεί των αντιπάλων της που παλεύουν επίσης για μια θέση στην τετράδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X