Γαλανόπουλος: «Νίκη την Κυριακή και του χρόνου στα εγκαίνια του γηπέδου μας»

Γαλανόπουλος: «Νίκη την Κυριακή και του χρόνου στα εγκαίνια του γηπέδου μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κοπή της πίτας του enwsi.gr που διεξήχθη στο Bacoa στην Κηφισιά, περιελάμβανε κομμάτια για όλη την ΑΕΚ. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα ερασιτεχνικά, μέχρι και το γήπεδο. Το κομμάτι μάλιστα της «Αγια-Σοφιάς», παρέλαβε ο Νίκος Πανταζής. Που έδωσε την ευχή, του χρόνου τέτοια εποχή, να ετοιμαζόμαστε για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα μας. Και μακάρι του χρόνου, τέτοια εποχή, να ετοιμαζόμαστε για τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου», είπε ο Νίκος Πανταζής.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για το ντέρμπι που έρχεται, τονίζοντας τα εξής: «Εύχομαι σε όλους υγεία και μια καλή χρονιά. Και με το καλό, να κερδίσουμε το ντέρμπι την Κυριακή», είπε ο νεαρός άσος της ΑΕΚ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπήρξαν και κάποιες… ενστάσεις, καθώς το κομμάτι, έπεσε τελικά στο enwsi.gr. Με τον Καζαντζόγλου να βρίσκεται στο επίκεντρο και να… κατηγορείται, για σκιώδεις διαδικασίες αναφορικά με το μοίρασμα της πίτας. Πάντως το σίγουρο είναι πως όλοι έδωσαν το παρών στο Bacoa της Κηφισιάς, τα ξέχασαν όλα μόλις δοκίμασαν την εντυπωσιακή, αλλά και ιδιαίτερα γευστική βασιλόπιτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X