Εξώδικο από φίλους της ΑΕΚ στον Δήμο για την «Αγια-Σοφιά»

Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη για το παραχωρητήριο του γηπέδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εξώδικο το οποίο θυροκολλήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο και τα οποίο υπογράφουν 21 φίλοι της ΑΕΚ, η υπεύθυνη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου καλείται άμεσα να απαντήσει στο πότε παρέλαβε προς έγκριση την υψομετρική μελέτη της «Αγια-Σοφιάς» αλλά και πότε ολοκληρώνεται η προθεσμία που έχει να την υπογράψει!

Με την κίνηση αυτή των φίλων της ΑΕΚ η αρμόδια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας καλείται άμεσα να απαντήσει στα όσα της ζητήθηκαν, καθώς όπως αναφέρει ξεκάθαρα το εξώδικο, σε διαφορετική περίπτωση οι 21 φίλοι της ΑΕΚ, δημότες της περιοχής, θα κινηθούν νομικά, ασκώντας κάθε δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος επί της διαδικασίας.

Αναλυτικά τα εξώδικο αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμη κυρία, σας αναφέρουμε τα κάτωθι…

Επιπροσθέτως το έννομο συμφέρον είναι το βιοτικό (έστω και μόνο ηθικό) συμφέρον που αναγνωρίζεται και προστατεύεται από το δίκαιο (Ι. Σπυριδάκης).

Επειδή η Διοικητική και Αστική Νομολογία προστατεύει τα συλλογικά αγαθά με τη διευρυμένη προϋπόθεση του εννόμου συμφέροντος, η οποία, διαμέσου του άρθρου 20 παρ. 1 του Συντάγματος και των προβλεπομένων διαδικασιών από την διοικητική και αστική δικονομική νομοθεσία, θέτει τα όρια και την έκταση της δυνατότητας πρόσβασης στη δικαιοσύνη. Η προστασία των συλλογικών αγαθών καθίσταται αποτελεσματική με την αυξανόμενη τάση διεύρυνσης του εννόμου συμφέροντος ως προϋπόθεσης του παραδεκτού των ενδίκων μέσων στη πολιτική και διοικητική δίκη.

Επειδή η προσβολή του έννομου συμφέροντος οιοδήποτε πολίτη γεννά υποχρέωση αποζημίωσης σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αδικοπραξίες με σειρά διατάξεων (914, 46,57, 59,69, 902 Α.Κ. κτλ).

Ζητούμε να μας ενημερώσετε δια τα κάτωθι:

Α. Ποτέ παραλάβατε και με ποιον αριθμό πρωτόκολλου το από 19/10/2016 έγγραφο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ με θέμα: Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Β. Ποτέ εσείς εκ του νόμου είστε υποχρεωμένη να υπογράψετε την υψομετρική μελέτη που αναφέρεται στο άνωθι αναφερόμενο έγγραφο.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Όπως προβείτε εντός δύο (2) ημερών από την επίδοση της εξώδικης δήλωσης – σε άμεση απάντηση των ανωτέρω ερωτήσεων-αιτημάτων.

Εφόσον το χρονικό διάστημα που ορίζει η νομοθεσία δια την έγκριση της υψομετρικής μελέτης έχει παρέλθει είτε από αμέλεια είτε από ενδεχόμενο δόλο να θεωρήσετε ως έχετε υποχρέωση την αιτούμενη από την Δικέφαλος ΑΕ υψομετρική άδεια που αναφέρεται ενδεικτικά στο ανωτέρω έγγραφο σας δηλώνουμε ότι προτιθέμεθα να ασκήσουμε στο ακέραιο άπαντα τα νόμιμα δικαιώματά μας ενώπιον των αρμοδίων Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων της χώρας.

Θα θέλαμε επίσης να σας παρακαλέσουμε και επουδενί να σας «απειλήσουμε», αλλά να σας επαναφέρουμε στην νόμιμη τάξη σαν αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου μας, να μην παίρνετε θέση δια της μη υπογραφής σας την υψομετρική μελέτη, στη γνωστή σκοπούμενη και παράνομη αδιαλλαξία των πολιτικών προϊστάμενων σας διότι εγκυμονεί σοβαρό νομικό πρόβλημα για την υπαλληλική σας ιδιότητα αλλά και την εν γένη εξέλιξη σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X