Ο Βράνιες ξέρει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να έχει στην διάθεση του για το ντέρμπι της Κυριακής, έναν από τους κλασικούς δεξιού μπακ που διαθέτει το ρόστερ. Είτε τον Ροντρίγκο Γκάλο, είτε τον Μιχάλη Μπακάκη. Κάτι που εκτός όλων των άλλων, θα έδινε στον Ισπανό τεχνικό και μεγαλύτερη ευχέρεια ως προς την επιλογή του σχήματος για το ντέρμπι. Πάντως το κενό που έχει προκύψει στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, θα κληθεί να καλύψει ο Ογκιέν Βράνιες. Τόσο στην περίπτωση που τελικά ο Χιμένεθ επιλέξει τετράδα στην άμυνα, όσο και αν τελικά πάει στην λύση της τριάδας.

Η αλήθεια είναι πως έστω και αν ο Βράνιες είναι κεντρικός αμυντικός, την θέση του δεξιού μπάκ την ξέρει καλά και έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην εθνική ομάδα της Βοσνίας, ο παίκτης αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα στο πρόσφατο ματς των Βόσνιων με την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη, ο Βράνιες είχε αγωνιστεί ως δεξί άκρο της άμυνας. Και τόσο οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ όσο και οι διεθνείς του Ολυμπιακού, έχουν διαπιστώσει πόσο καλά μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις θέσεις ο Βόσνιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X