Σιμόες: "Με ψυχή, καρδιά και δύναμη"

Αυτή είναι ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ώστε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι, αναφέρθηκε μιλώντας στη Nova ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει ψυχή, καρδιά, αλλά και δύναμη, ώστε να πάρει τη νίκη, σε ένα ματς που δίνει σε όλους, επιπλέον κίνητρο για να δώσουν ότι έχουν στο γήπεδο.

“Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ειδικά όσοι βρισκόμαστε εδώ από προηγούμενα χρόνια ξέρουμε ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικό ματς είναι για τους φιλάθλους μας. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο έχουμε ένα επιπλέον δέλεαρ για να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα”, είπε αρχικά ο Σιμόες.

– Πριν το ντέρμπι παίζει ρόλο το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά;

Η βαθμολογική διαφορά δεν έχει την παραμικρή σημασία. Εμείς ξέρουμε ότι ειδικά σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε. Δεν έχει καμία σημασία είτε η διαφορά από τον αντίπαλό μας είναι πέντε, δέκα ή 15 βαθμοί.

– Ένα σχόλιο για τον συμπατριώτη του, προπονητή του Ολυμπιακού, Πάολο Μπέντο. Αν τον γνωρίζει κι αν πιστεύει ότι έχει κάνει βήματα προόδου με τον Ολυμπιακό.

“Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι επρόκειτο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Επίσης είναι ένας καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και το μόνο που σκέφτομαι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είναι να είμαστε απόλυα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και σε τίποτα άλλο”.

– Θα χαρακτήριζε αυτό το ματς ως την τελευταία ευκαιρία για να κρατήσουν δίπλα τους τον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας;

“Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους φιλάθλους κοντά μας, ώστε να μας στηρίξουν ως το τέλος. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε με ψυχή, με καρδιά, με δύναμη και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του αγώνα”.

Σιμόες: "Με ψυχή, καρδιά και δύναμη"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X