Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ για έγκαιρη προσέλευση στο ντέρμπι

Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ για έγκαιρη προσέλευση στο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράνε οι πάντες για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα τους και οι οπαδοί της Ένωσης που αναμένεται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» αναμένουν τη μεγαλύτερη φετινή προσέλευση, σύμφωνα και με την προπώληση που υπάρχει και για το λόγο αυτό η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στο στάδιο όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στον δρόμο και στην είσοδο. Μάλιστα, όσοι πάνε έως τις 18:30 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήριο ενόψει της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έκκληση για έγκαιρη προσέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή απευθύνει στους φιλάθλους της η ΠΑΕ ΑΕΚ και θα επιβραβεύσει όσους έρθουν στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 18.30, μια ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι.
Εκατό τυχεροί που θα προκύψουν από κλήρωση θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για το επόμενο εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X