Κάθε απώλεια είναι καθοριστική

Κάθε απώλεια είναι καθοριστική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα που την έφεραν και πάλι μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας η ομάδα χάντμπολ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της και να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο για την 16η αγωνιστική. Η ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για το επικείμενο ματς με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Κυψέλη αλλά και ανάλυση των λαθών που έγιναν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολλά εύκολα λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται για την εμπειρία τους χάνοντας πολλές φορές την μπάλα από τα χέρια και δίνοντας ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Πανελλήνιο. Ο προπονητής, Κώστας Τούτσης είδε ξανά το παιχνίδι για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας του και φυσικά θα δουλέψει με τους παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες στα λάθη που έγιναν και παραλίγο να τους στοιχίσουν.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή και από δω και πέρα κάθε απώλεια θα στοιχίσει ακριβά. Ο αγώνας με τον Φίλιππο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ προτίμησαν να αλλάξουν έδρα αυτή την φορά ελπίζοντας πως θα αλλάξει και το γούρι του Καματερού. Όπως ανακοίνωσε χθες η Ερασιτεχνικής λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα ήταν προτιμότερο να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του σωματείου στο τηλέφωνο 210-2584582. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα μια απογευματινή προπόνηση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Κώστα Τούτση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X