Δίτερμα με την Κ20 στα Σπάτα - Σκόρερ ο Μπακασέτας, έπαιξε ο Αραβίδης

Δίτερμα με την Κ20 στα Σπάτα - Σκόρερ ο Μπακασέτας, έπαιξε ο Αραβίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν… χάρισε την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, παρά το ταξίδι χθες βράδυ από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όσοι έπαιξαν χθες κόντρα στον Ηρακλή έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα-ξεμούδιασμα με την Κ20 της ΑΕΚ.

Και αυτό για να παραμείνουν… ζεστοί και ενεργοί, αφού δεν έπαιξαν στο Καυταντζόγλειο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ποντάρει σε κάποιους εξ’ αυτών για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αγωνίστηκαν για την πρώτη ομάδα οι: Βούρας, Τάμπας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Μπακασέτας και Αλμέιδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Μπακασέτα έπαιξε ο Αραβίδης.

Με την Κ-20 αγωνίστηκαν οι: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μαρκοπουλιώτης, Τσιβελεκίδης, Γιαννούτσος, Λίτσι, Μπάμπης, Λημνιός, Σπηλιώτης, Αντωνίου, Βλαχομήτρος. Επαιξαν ακόμα οι: Γκίνης, Τσιβελεκίδης, Γιούσης, Κοφσανίδης, Πογοσιάν, Λεπενιώτης και Ψάνης.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο του προπονητικού φιλικού ο Μπακασέτας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X