«Αυτά θα δώσει στην ΑΕΚ ο Νιούλεϊ»

«Αυτά θα δώσει στην ΑΕΚ ο Νιούλεϊ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο μεταγραφικό απόκτημά της. Ο Μπραντ Νιούλεϊ θα ενισχύσει τη Βασίλισσα ως το τέλος της σεζόν, καλύπτοντας τη θέση «3» με την εμπειρία και το -αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Η Ένωση, με την κίνηση αυτή, βάζει στη… μηχανή της έναν ακόμα παίκτη με εμπειρία, ο οποίος έχει εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και του Πανελληνίου.

Το enwsi.gr απευθύνθηκε σε έναν άλλοτε συμπαίκτη του, τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος ανέλυσε τον 32χρονο Αυστραλό άσο, εξηγώντας το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος της Βασίλισσας από τον διεθνή φόργουορντ.

Η κουβέντα άρχισε με τα στοιχεία τα οποία έχει στο παιχνίδι του ο Νιούλεϊ: «Όταν ήμασταν μαζί με τον Μπραντ στον Πανελλήνιο ήταν ένας νεαρός και ταλαντούχος παίκτης. Τώρα έχει αποκτήσει εμπειρία παίζοντας στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Έχει την ποιότητα, αλλά και τις δυνατότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΕΚ.

Είναι πολύ αθλητικό παιδί και πολύ καλός σουτέρ. Παράλληλα, είναι καλός αμυντικός και το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για έναν καταπληκτικό χαρακτήρα. ‘Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του παίκτη που έψαχνε η ΑΕΚ στην περιφέρειά της».

Τον ρωτήσαμε εάν ο 32χρονος είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και ο Παπαμακάριος ξεκαθάρισε πως «ο προπονητής ξέρει καλύτερα ποιοι παίκτες χρειάζονται, όμως ο Μπραντ είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης και είναι ο παίκτης που δεν είναι ο σούπερ σταρ, αλλά μέσα από μια πολύ καλή ομάδα θα κάνει πολλά καλά πράγματα».

Η εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεχωριστή σημασία, κάτι το οποίο παρατήρησε και ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Πανελλήνιο. «Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτό. Γνωρίζει και ο Μπραντ πόσο σημαντικό είναι να είσαι κομμάτι της ΑΕΚ. Η φανέλα της είναι ποιλύ βαριά, υπάρχουν απαιτήσεις και έχουν γίνει κινήσεις που είναι πολύ μεγάλες και καθιστούν την ομάδα ικανή να διεκδικήσει πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Κλείνοντας, προϊδέασε και τον κόσμο για όσα θα πρέπει να περιμένει από τον Αυστραλό άσο. «Αυτό που θα δει ο κόσμος είναι έναν μαχητή! Έναν παίκτη που θα παλεύει κάθε στιγμή με τη φανέλα της ΑΕΚ και θα κάνει όλα όσα του ζητά ο προπονητής για να παίρνει τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X