Φουλ επίθεση από τον Δημάτο στη σύμπραξη Λαφαζάνη - Βασιλόπουλου

Ο πρώτος ως υπουργός κράτησε 6 μήνες τον φάκελο της ΑΕΚ δίχως να το προχωρήσει. Ο δεύτερος ως Δήμαρχος κάνει τα πάντα για να μην κάνει γήπεδο η ΑΕΚ στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική.

Λαφαζάνης και Βασιλόπουλος παραμένουν με κάθε τρόπο πολέμιοι του σχεδίου της «Αγιάς Σοφιάς», με τον πρώτο μέσω της ΛΑΕ να στηρίζει τον Δήμαρχο.

Στην στάση του απέναντι στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Άρης Βασιλόπουλος βρήκε σύμμαχο τη ΛΑΕ, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία με ανακοίνωσή της ουσιαστικά καλεί τον Δήμαρχο να αγνοήσει τους νόμους και τις… πιέσεις που -όπως υποστηρίζει- δέχεται από Κυβέρνηση και Περιφέρεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ: «H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λαϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στο Δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου, ώστε να ενεργήσει σε βάρος της πόλης και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, παραβιάζοντας, επιπροσθέτως και το προεκλογικό του πρόγραμμα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η Θ.Τ.Α. της ΛΑΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στη Δημοτική αρχή στον δίκαιο αγώνα της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης της και των κατοίκων της, απέναντι στην βουλιμία επιχειρηματικών συμφερόντων»

Λίγη ώρα αργότερα ο Ανδρέας Δημάτος εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε στα social media «Γνωρίζει καλά εκείνος που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες με το έτσι θέλω στο συρτάρι του και δήλωνε και ΑΕΚτζής… Περιμένετε τώρα μην ζητήσουν να γίνει το ποδηλατοδρόμιο στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί έχουν και τεράστιο… ενδιαφέρον για τα τμήματα της ερασιτεχνικής!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X