Οι επόμενες κινήσεις του Αγγελόπουλου για το «παλάτι» της ΑΕΚ

Οι επόμενες κινήσεις του Αγγελόπουλου για το «παλάτι» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες, είναι αυτό του γηπέδου. Η Ένωση αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να δημιουργήσει το «παλάτι» της, το οποίο θα αποτελεί την παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Ο Μάκης Αγγελόπουλος χειρίζεται εξ ολοκλήρου την υπόθεση και είναι αποφασισμένος να κάνει το όνειρο χιλιάδων Ενωσιτών, πραγματικότητα. Η ΑΕΚ να έχει το δικό της «σπίτι».

Το enwsi.,gr σας έχει ενημερώσει για το ακριβές πλάνο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, αλλά και για για την έδρα που έχει σαν πρότυπο, όπως είναι η υπερσύγχρονη «Pais Arena» της Χάποελ Ιερουσαλή, Ο Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να δώσει στην ΑΕΚ αυτό που έχει τόσο πολύ ανάγκη και είναι έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του. Οι οποίες είναι μελετημένες μέχρι… κεραίας. Άλλωστε, την ιδέα του Ποδηλατοδρομίου, η οποία έχει πέσει στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα, την «δουλεύει« μαζί με τους συνεργάτες του, τους τελευταίους μήνες.

Ο Αγγελόπουλος, λοιπόν είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ως το τέλος την υπόθεση του γηπέδου και ετοιμάζεται να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Μάκη Αγγελόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το θέμα που θα τεθεί επί τάπητος, είναι να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η ΑΕΚ να προχωρήσει το γηπεδικό και να φτιάξει το μπασκετικό της, «Παλάτι», στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Οι εν λόγω εγκαταστάσεις, έχουν πάει ήδη στο ΤΑΙΠΕΔ, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με… αγανακτισμένους πολίτες, όπως έχει συμβεί ήδη στο Γαλάτσι, αλλά και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ποδοσφαιρική ομάδα. Ο βασικός στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου, είναι η δημιουργία ενός γηπέδου που θα τηρεί τα στάνταρ της Ευρωλίγκας, με την χωρητικότητα να ανέρχεται μεταξύ 10.000 και 12.000 θέσεων, ώστε να αποτελεί τη μεγάλη «κληρονομιά» της ομάδας και να την ανεβάσει κατακόρυφα επίπεδο!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X