Το τέταρτο... καμπανάκι!

Το τέταρτο... καμπανάκι!
Photo Credits: INTIME

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα, απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικής. Η Βασίλισσα χρειάστηκε τρομερά ψυχικά αποθέματα, αλλά και την παρουσία των Σάκοτα-Ελονού, για να γυρίσει ένα παιχνίδι που μέχρι το 35′ έμοιαζε χαμένο. Η ΑΕΚ έφτασε στο 87-82 και στην 14η νίκη της στο πρωτάθλημα, όμως η εικόνα δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο κόσμος, παρά την πολύ μεγάλη ανατροπή.

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι (Λαύριο, Κύμη, Γιουβέντους τα προηγούμενα) η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δυσκολεύεται πολύ. Η ποιότητα του φετινού ρόστερ είναι ένα από τα «όπλα» της, όμως η εικόνα εντός παρκέ δεν είναι ίδια σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η ομάδα έχει «χτυπηθεί» από τραυματισμούς, μιας και η απουσία του Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι πολύ σημαντική. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες και ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων αυξάνεται αυτομάτως.

Αυτό σημαίνει πως η Βασίλισσα θα πρέπει να αλλάξει εικόνα εντός παρκέ, εάν δεν θέλει να κάνει κι άλλα παιχνίδια θρίλερ. Το τέταρτο «καμπανάκι», πάντως χτύπησε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μένει να φανεί εάν οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς το… άκουσαν!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X