Καλές οι ευθύνες, καλύτερες οι επιτυχίες

Καλές οι ευθύνες, καλύτερες οι επιτυχίες
Photo Credits: INTIME

Από το ξεκίνημα της σεζόν η ΑΕΚ έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Στόχος της η σταθεροποίηση στα πολύ υψηλά πατώματα και η διεκδίκηση νικών σε κάθε αγώνα, είτε παίζει με τους «αιωνίους», είτε με ομάδες όπως η Δόξα Λευκάδας και ο Κόροιβος. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου κάνει τη μία οικονομική υπέρβαση μετά την άλλη, με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ και να δημιουργήσει μια ομάδα νικήτρια.

Οι τελευταίες κινήσεις, των Μαυροκεφαλίδη και Νιούλεϊ δείχνουν την κατεύθυνση αυτή. Τις επόμενες μέρες ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει ένα από τα πιο «γεμάτα» ρόστερ στη σύγχρονη ιστορία της Ένωσης. Και ο σκοπός είναι, φυσικά, να το οδηγήσει σε επιτυχίες στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Για να γίνει αυτό, όμως θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεκάθαρο πλάνο για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιείται ο κάθε παίκτης του ρόστερ. Το παράδειγμα του Ελονού μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο 29χρονος σέντερ μπήκε στο τελευταίο 5λεπτο, αντί του Χαριτόπουλου και άλλαξε όλη την εικόνα της Βασίλισσας. Η μαχητικότητα και ο τρόπος με τον οποίο κινείτο στο παρκέ έδειχνε την εντύπωση πως ο έμπειρος άσος είναι πανέτοιμος να βγάλει 20λεπτα στο παρκέ. Ιδίως τώρα που ο Δημήτρης Μαυροειδής εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο.

Η σεζόν για την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες, με πρώτο και καλύτερο τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος, άλλωστε, ήταν εκείνος που είπε στο ξεκίνημα της σεζόν πως το φετινό ρόστερ είναι αποκλειστικά δημιούργημα δικό του και πως θα είναι π υπεύθυνος για την πορεία του. Το γεγονός πως ανέλαβε την ευθύνη στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνει πως ξέρει την όλη κατάσταση, όμως ένας οργανισμός όπως η ΑΕΚ έχει ανάγκη από επιτυχίες για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Και φέτος η ευκαιρία είναι τεράστια…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X