Τα φιλαράκια Μόλινς-Βάργκας

Βάργκας: «Όλα καλά με τον Χιμένεθ, πάμε για το Κύπελλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος είναι τελικά πολύ μικρός… Οι κολλητοί Γκιγέρμο Μόλινς και Ρόναλντ Βάργκας θα είναι αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα έχουν την ευκαιρία να ανταμώνουν και να τα λένε εκτός γηπέδων. Οπως και πριν από πέντε χρόνια όταν ήταν συμπαίκτες στην Αντερλεχτ. Οι δεσμοί φιλίας του επικείμενου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού (απομένουν τα εργομετρικά και οι υπογραφές) με τον Βενεζουελάνο άσο της ΑΕΚ είναι ισχυροί και σφυρηλατήθηκαν μέσα από τις κακοτυχίες που τους επιφύλαξε η ζωή.

Δύο παίκτες μεγάλης κλάσης, χωρίς ανάλογη καριέρα, λόγω των σοβαρών τους τραυματισμών. Η μοίρα τους δεν τους φέρθηκε καλά, αφού τους έκοψε τη φόρα πάνω στα ντουζένια τους και δεν τους άφησε να καταπλήξουν τα πλήθη και να αγωνιστούν σε τοπ κλαμπ.

Οι ιστορίες τους είναι τόσο ίδιες. Για αυτό άλλωστε και ήξερε ο ένας πως νιώθει ο άλλος, καθώς για αρκετό διάστημα πέρασαν παρέα τις δύσκολες ώρες της αποκατάστασης.

Ο Βάργκας πήρε μεταγραφή στην Μπριζ από την Καράκας, έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το καλοκαίρι του 2008. Στην πρώτη του σεζόν έδειξε την αξία του, την δεύτερη ανέλαβε το ρόλο του μαέστρου και την τρίτη έγινε από τα πρώτα ονόματα της ομάδας της βελγικής ομάδας. Τον Φεβρουάριο του 2011 όμως υπέστη ρήξη χιαστών, προλαβαίνοντας να μετρήσει 16 γκολ και 7 ασίστ. Η επιστροφή του στη δράση ύστερα από 6 μήνες έγινε με τη φανέλα της Αντερλεχτ (τον Σεπτέμβριο του 2011), η οποία τον είχε αγοράσει 2,5 εκ. Ευρώ από τη μισητή της Μπριζ, αλλά ένα μήνα αργότερα, σε αγώνα κυπέλλου με τη Λομέλ υπέστη ξανά ρήξη χιαστών στο ίδιο γόνατο.

Το ίδιο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή στην Αντερλεχτ και ο Γκιγέρμο Μόλινς, ύστερα από εντυπωσιακές σεζόν με τη Μάλμε, η οποία μάλιστα είχε απορρίψει πρόταση 23 εκ. Ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Βέλγοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουρουγουανού με τη σουηδική υπηκοότητα στις 16 Ιουνίου, αλλά ο άτυχος άσος υπέστη ρήξη χιαστών στο ανεπίσημο ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα, δέκα ημέρες αργότερα (!) Έμελλε να υποστεί τον ίδιο τραυματισμό στο άλλο γόνατο, τρία χρόνια αργότερα, στην Μάλμε, πάνω που είχε επανέλθει δριμύτερος.

Μόλινς και Βάργκας έπαθαν σχεδόν την ίδια ζημιά με διαφορά λίγων μηνών και συνυπήρξαν για πολύ καιρό στο κέντρο αποκατάστασης και φυσικά στην εξέδρα.

Οταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στον Μόλινς εκείνος δεν τηλεφώνησε όπως όλοι υποθέτουν στον συμπαίκτη του στην Εθνική Σουηδίας Μάρκους Μπεργκ ή σε κάποιον από τους υπόλοιπους σκανδιναβούς παίκτες των πρασίνων (Λουντ, Χουλτ και Τελάντερ). Επικοινώνησε με τον καλό του φίλο Ρόναλντ Βάργκας και συνέλεξε τις πληροφορίες που ήθελε.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X