Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: "Ο Ολυμπιακός στην ώρα του..."

Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: "Ο Ολυμπιακός στην ώρα του..."

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας

Επιτέλους, μπορούμε να επικοινωνούμε έπειτα από θετικά αποτελέσματα. Ολοι είχαμε ανάγκη να πάρουμε κάποιες συνεχόμενες νίκες για να τονωθεί η ψυχολογία και να φτιάξει η διάθεση μας. Ολοι στην ομάδα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να συνδυάσουμε στα τελευταία παιχνίδια την ουσία με το θέαμα και φέραμε χαμόγελα στον κόσμο μας. Για εμάς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό πως είδαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χειροκροτεί την ομάδα.

Θα είναι ψέμα αν πω, ότι δεν συζητήσαμε τα συνθήματα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε με πόση προσμονή το περιμένει ο κόσμος, θέλουμε και εμείς πολύ να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Μέχρι τότε όμως, έχουμε μπροστά μας δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Αυτό στο κύπελλο με τον Πλατανιά είναι πολύ ύπουλο, ενώ εύκολο δεν θα είναι ούτε να νικήσουμε τον Ηρακλή στην έδρα του. Εμείς πρέπει να πάρουμε αυτά τα ματς και έπειτα να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό.

Για εμένα είναι σημαντικό, πως η ομάδα πλέον δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει. Πιστεύω στο υλικό της ομάδας, εκτιμώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολύ καλύτερη πορεία και να διεκδικούμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα. Αλλά για εμένα είναι σημαντικό, πως έστω και τώρα η ΑΕΚ δείχνει πόσους καλούς παίκτες έχει και πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν. Είμαι βέβαιος, πως όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι φανερό πως ο κ. Χιμένεθ έχει φέρει θετική ψυχολογία στην ομάδα και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο, κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα με ένα γκολ και μία ασίστ. Σε εμένα μετρά πολύ πως καταφέραμε να βάλουμε έξι γκολ, δίχως να σκοράρουν οι επιθετικοί μας. Και ακόμα περισσότερο, πως δεν δεχτήκαμε γκολ σε ακόμα ένα παιχνίδι. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι μας και ελπίζω να είναι μόνιμες καταστάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ, για να πετύχουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πέτρος Μάνταλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X