Γραφικός Αναστόπουλος προς Καλογερόπουλο: "Σε ξέρω από το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός!"

Γραφικός Αναστόπουλος προς Καλογερόπουλο: "Σε ξέρω από το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός!"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφικός εδώ και χρόνια. Πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια, τώρα το τερμάτισε. Ο Αρης αδικήθηκε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο στη Λαμία και ο Νίκος Αναστόπουλος για να… πουλήσει εκδούλευση στον ΟΣΦΠ, είπε την πατάτα του αιώνα.

Όπως αναφέρει ο “Γαύρος”, ο Αναστόπουλος εκτός από τα “γαλλικά”, είπε στον Αθηναίο ρέφερι: «Σε ξέρω κι από το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός κι από το Κέρκυρα-ΟΦΗ. Καλά σου τα είχε πει πέρσι ο Σάββας»!

Η αλήθεια είναι ότι ο Καλογερόπουλος χάλασε την πιάτσα. Εγιναν δύο φάσεις για αποβολή και τις έδωσε με αποτέλεσμα πέρυσι ο Ολυμπιακός να παίξει με 9 κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ καταλόγισε και ένα καθαρό πέναλτι που έκανε το δρεπανηφόρο Μιλιβόγιεβιτς.

Ομως το γεγονός ότι την ώρα που είσαι έξαλλος γιατί αδίκησαν την ομάδα σου, εσύ λες ότι αδίκησαν τον Ολυμπιακό (….) σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου όλη η Ελλάδα είδε μετά από χρόνια διαιτησία 50-50 , σε κάνει… υπάλληλο της χρονιάς και τέρμα γραφικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X