Η… ακτινογραφία της Βέροιας

Επιστροφές για τη Βέροια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ. Η Βέροια βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει σε 18 ματς μόλις 13 βαθμούς. Ο απολογισμός του συλλόγου από την Ημαθία είναι 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες με τα τέρματα να είναι 11-28. Από τους 13 βαθμούς η Βέροια τους 5 τους έχει μακριά από το σπίτι της (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες). Οι Μακεδόνες η μόνη φορά που κέρδισαν ήταν στις  24 Σεπτεμβρίου, όταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησαν μέσα στη Νέα Σμύρνη του Πανιώνιου με 2-1.

Όσον αφορά σε αυτούς που τραβάνε το… κουπί, πρόκειται για τους Βασιλαντωνόπουλο, Καλί, Μπαλάφα και Άρτσε που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ πρώτο «βιολί» στο σκοράρισμα είναι ο Σαρπόνγκ. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει σημειώσει τρία τέρματα και ακολουθούν οι Καπετάνος και Βίτι με δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X