Λέσκοτ: «Δεν είχα μεγάλη βοήθεια από την ΑΕΚ, τίποτα δεν ήταν δεδομένο στην Ελλάδα»

Η προπόνηση της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους τρεις μήνες της παρουσίας στου στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ μίλησε ο Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος δεν φάνηκε να είναι χαρούμενος για όσα συνάντησε στη χώρα μας.

«Η εμπειρία μου στην Ελλάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Για να γίνω πιο σαφής, τα πράγματα που εδώ, στην Αγγλία, θεωρούμε δεδομένα, όπως την Ομοσπονδία των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας (FA) και την οργάνωση της Πρέμιερ Λιγκ δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο εκεί. Γενικώς, ό,τι θεωρούμε δεδομένο εδώ, εκεί δεν υπάρχει και η κατάσταση προς το τέλος έγινε πιο ζόρικη για εμένα. Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι δεν υπήρχε μεγάλη βοήθεια προς το μέρος μου, η απόφασή μου να γυρίσω στην Αγγλία δεν ήταν και πολύ δύσκολη», τόνισε ο Βρετανός στόπερ αμυντικός που από τον Ιανουάριο εντάχθηκε στο ρόστερ της Σάντερλαντ και μίλησε για τους στόχους του στις «μαυρόγατες»:

«Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, όμως τα υπόλοιπα παιδιά έχουν βιώσει ξανά την ίδια κατάσταση, οπότε δεν θα χρειαστεί να επιστρατεύσω μόνο εγώ τις εμπειρίες μου από την προηγούμενη σεζόν με την Άστον Βίλα. Αν βεβαίως πρέπει, τότε θα το κάνω. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουν ότι πρέπει να “πολεμήσουμε” ως το τέλος. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει και δεν πρόκειται να είναι εύκολο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X