Βάργκας: «Όλα καλά με τον Χιμένεθ, πάμε για το Κύπελλο»

Βάργκας: «Όλα καλά με τον Χιμένεθ, πάμε για το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναγεννημένος μοιάζει το τελευταίο διάστημα ο Ρόναλντ Βάργκας, με τους συμπατριώτες του στη Βενεζουέλα να ασχολούνται εκτενώς μαζί του. Ο ίδιος μιλώντας σε Μέσο της Λατινοαμερικάνικης χώρας μίλησε για την έως τώρα σεζόν, το Κύπελλο που αποτελεί στόχο, αλλά και για τον Μανόλο Χιμένεθ.

«Αυτή η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ήταν όπως πέρυσι. Προσπαθούμε όμως να επαναφέρουμε τις καλές στιγμές. Ο κύριος στόχος της ΑΕΚ πλέον είναι να μπει στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε πάλι το Κύπελλο. Είχαμε αρκετούς προπονητές, τώρα είμαστε με έναν νέο. Φαίνεται ότι όλα είναι καλά, όλα είναι θετικά».

Επίσης, αναφέρθηκε και στις φήμες ότι η Καράκας ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του: «Μου αρέσει η Καράκας, επειδή είναι ο σύλλογος που ξεκίνησα, αλλά περισσότερο ότι ακούστηκαν ήταν φήμες. Αν έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσω επαφές στην πραγματικότητα θα είμαι ο πρώτος που θα το πω».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X