Αυτό ψάχνει εδώ και μια 10ετία

Αυτό ψάχνει εδώ και μια 10ετία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Ισμαέλ Μπλάνκο στο ντεμπούτο του απέναντι στον Ατρόμητο είχε σκοράρει δύο γκολ στο ΟΑΚΑ. Στο ίδιο γήπεδο 9,5 χρόνια μετά ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δύο γκολ που ενθουσίασαν τον κόσμο της ΑΕΚ και όλοι ελπίζουν και εύχονται να κέρδισε η Ενωση (επιτέλους) έναν νέο… Ισμαέλ Μπλάνκο.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος Αργεντίνος είναι άλλης πάστας ποδοσφαιριστής. Μεγαλύτερη κλάση από τον Ισμαέλ, πιο κινητικός στον χώρο, μπορεί και δημιουργεί και μόνος του φάσεις και προϋποθέσεις για να απειλήσει η ΑΕΚ, ενώ “βλέπει” την ομάδα και τους κενούς χώρους.

Εχει πολλά στοιχεία και από τον Σκόκο και το γκολ του Μπλάνκο. Αν έχει και διάρκεια η ΑΕΚ πέτυχε το Τζόκερ μετά από… 21 τζακ ποτ.

Ο Αραούχο δεν είναι… Μπλάνκο, αλλά η ΑΕΚ ψάχνει έναν “Μπλάνκo” εναγωνίως. Έναν φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, διότι ο Αλμέιδα και ο Πέκχαρτ δεν μπορούν να της προσφέρουν αυτά, όπως αποδείχθηκε.

Ο “Τσίνο” έχει μπροστά του ένα γεμάτο 4μηνο να αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής για… μεγάλα πράγματα και ότι έχει διάρκεια και παρουσία και στα μεγάλα και απαιτητικά παιχνίδια. Να δείξει σε όλους ότι είναι ο Αραούχο που έκανε πράγματα και θαύματα στην Ισπανία, με τον Μανόλο Χιμένεθ να του προσφέρει απλόχερα αυτή την ευκαιρία στην ΑΕΚ.

Για αυτό χρειάζεται υπομονή, δουλειά και επιμονή. Για να μάθει ο Αραούχο την ομάδα και η ομάδα τον Αραούχο.

Από εκεί και πέρα, αν τα καταφέρει ο παίκτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης (που πλήρωσε αρκετά χρήματα για τα στάνταρ του) θα πρέπει να κάνει τα… πάντα για να τον κρατήσει. Διότι η ΑΕΚ θα έχει βρει αυτό που της έλειπε και ψάχνει τόσα χρόνια.

Και όταν το βρεις, δεν το αφήνεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X