Πέρρος στο enwsi.gr: "Να δείξουμε χαρακτήρα και να επανέλθουμε"

Πέρρος στο enwsi.gr: "Να δείξουμε χαρακτήρα και να επανέλθουμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα  χάντμπολ έχει στρέψει την προσοχή της στον αγώνα με το Σεριφάτο με στόχο τη νίκη που θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο νικηφόρο σερί που θα την φέρει ξανά μέσα στην πρώτη τετράδα. Η ΑΕΚ δείχνει σαν ομάδα πως διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να διαχειριστεί με ψυχραιμία τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό σχολίασε με δηλώσεις του στο enwsi.gr και ο Γιώργος Πέρρος. Ο πλέι μέικερ της ομάδας τόνισε πως τώρα η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να πραγματοποιήσει ένα δυνατό come back.

Αρχικά αναφερόμενος στην παρουσία της ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι σε Διομήδη και ΔΙΚΕΑ σχολίασε: «Η αγωνιστική μας συμπεριφορά ήταν τελείως διαφορετική στα δύο παιχνίδια. Στον αγώνα με τον Διομήδη φανήκαμε ανέτοιμοι αλλά δεν κερδίζονται έτσι τα ντέρμπι. Είχαμε δεύτερο σερί ντέρμπι με τον ΔΙΚΕΑ το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θεωρώ πως αντιδράσαμε, είχαμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ».

Όσο για το αν η ομάδα μπορεί να καλύψει αυτές τις βαθμολογικές απώλειες ο έμπειρος παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Θεωρώ πως η κατάσταση βαθμολογικά είναι αναστρέψιμη. Μπορούμε να επιστρέψουμε αν δουλέψουμε σωστά και να κάνουμε ένα δυνατό come back. Η ομάδα έχει ταλέντο και εμπειρία για να μπει στα πλέι οφ. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και κυρίως στα μεταξύ μας παιχνίδια με τις ομάδες που επίσης διεκδικούν την τετράδα.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα κρίσιμο παιχνίδι με το Σεριφάτο την Κυριακή και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα για να μπορέσει να πάρει τη νίκη: «Το Σεριφάτο έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα για να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Έχουμε τον πρώτο λόγο αν παρουσιαστούμε σοβαροί. Από δω και πέρα θα φανεί πως θα διαχειριστούμε αυτές τις ήττες. Να δείξουμε χαρακτήρα και να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με την βοήθεια και την στήριξη όλων μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου της τετράδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X