«Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

«Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποτέλεσμα με τον ΔΙΚΕΑ απογοήτευσε τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η «Ένωση» έχει μπροστά της αρκετές αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του Θάνου Συγγάρη ο οποίος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε για τον αγώνα στη Νέα Ιωνία: «Κάποια λάθη στο τέλος μας στέρησαν τη νίκη. Πολύ καλύτερη εμφάνιση από την προηγούμενη εβδομάδα… Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκληρή δουλειά και θα επιστρέψουμε στις νίκες». Αυτή την εβδομάδα η ομάδα υποδέχεται το Σεριφάτο Αιγίου στο Καματερό με στόχο αποκλειστικά τη νίκη. Ο προπονητής, Κώστας Τούτσης περιμένει από σήμερα τους παίκτες του στην προπόνηση για να δει και σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες αλλά και το αν προέκυψαν νέα προβλήματα από τον αγώνα του Σαββάτου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βάρη το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X