Το τρίμπαλο του «Νάλι» (VIDEO)

Το τρίμπαλο του «Νάλι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μέρα μετά τα γενέθλια του, ο Δημήτρης Ναλιτζής έκανε δώρο στον εαυτό του και την ΑΕΚ τα τρία γκολ της νίκης επί του Αιγάλεω. Μία μέρα σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, ο «Νάλι» έκανε το μοναδικό του χατ τρικ με τη φανέλα της ΑΕΚ με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ηταν η πρώτη – και ιδιαίτερα δύσκολη – νίκη, από ένα τρελό σερί 15 νικών που «έτρεξε» η ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν 2002-03 και έφτασε να διεκδικεί μέχρι και το πρωτάθλημα.

Το ματς με το Αιγάλεω θα μπορούσε να στραβώσει από την αρχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Συμεωνίδη στο 1’. Στο δεκάλεπτο, ο Ναλιτζής ισοφάρισε με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή. Το Αιγάλεω δεν το έβαλε κάτω και πήρε ξανά προβάδισμα με τον Αγρίτη. Ο Ναλιτζής ισοφάρισε με πέναλτι πριν βγει το ημίχρονο και δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, έκανε το 3-2 με κεφαλιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X